Jobcenter Kolding 

Virksomhedspraktik giver ledige muligheder for at gøre opmærksom på sig selv

 

Virksomheder kan få en ledig i virksomhedspraktik for at afprøve og styrke den lediges kompetencer. Dette gælder både offentlige og private virksomheder.
Virksomhedspraktikken skal afdække og optræne personens faglige, sociale og sproglige kompetencer med henblik på afklaring af arbejdsevne og beskæftigelsesmål.

En virksomhedspraktik varer typisk 4 uger. For kontakthjælpsmodtagere og personer med begrænsninger i arbejdsevnen m.fl. kan virksomhedspraktikken forlænges i op til 8, 13 eller 26 uger. Inden praktikperioden er afsluttet, bør praktikanten i forbindelse med en evaluering af forløbet få en tilbagemelding om mulighederne for almindelig ansættelse eller ansættelse med løntilskud i virksomheden.

Det skal være nemt – derfor udvælger Jobcenter Kolding de bedst egnede praktikanter til virksomheden. Virksomheden skal hverken betale løn eller forsikring i praktikperioden. Virksomheden får mulighed for at vurdere, om den ledige kan ansættes i et fast job eller i job med løntilskud umiddelbart efter praktikken.

Sådan gør du

Kontakt Jobcenter Kolding og hør nærmere om muligheden for virksomhedspraktik. Du kan med fordel overveje praktikkens arbejdsmæssige indhold. En ansøgning om oprettelse af virksomhedspraktik sker direkte via selvbetjeningsløsningen Vitas.bm.dk eller få hjælp af Virksomhedskontakten på 79 79 74 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Læs mere hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Hjælp os med at forbedre vores hjemmeside!

Send din feedback til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

Er du up-to-date...?

Find os på

LinkedInFacebook


 

 

VIRKSOMHEDSKONTAKTEN

79 79 74 00

Eller send en mail til os på

vservice

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey