Jobcenter Kolding 

Voksenlærlingeordningen er for personer over 25 år

 

Med voksenlærlingeordningen har din virksomhed mulighed for at oprette en lærlingeplads til en person over 25 år og få tilskud til lønnen i op til fire år.

Når du ansætter en voksenlærling, får du en erfaren og moden medarbejder, som typisk er meget motiveret for at lære nyt og videreudvikle sig. Derudover har en voksenlærling ofte en del erhvervserfaring og er klar til at tage et større ansvar.

Ordningen er fleksibel og du kan ansætte voksenlærlinge inden for alle fag og branchetyper. Du kan både bruge ordningen til at uddanne nye medarbejdere eller til at opkvalificere dine ansatte. På den måde kan du med voksenlærlingeordningen klæde din virksomhed på til at møde fremtidens krav.

Det skal være nemt – hos Jobcenter Kolding guider vi dig igennem hele processen og vi hjælper gerne med at finde kvalificerede kandidater, som matcher din virksomheds behov.

Din virksomhed kan tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere ved at tilbyde dem en kompetencegivende uddannelse. Derudover er det med til at sikre et fortsat højt fagligt niveau i din virksomhed og på arbejdsmarkedet generelt, når du uddanner elever.


Læs mere hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

 

Hjælp os med at forbedre vores hjemmeside!

Send din feedback til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

Er du up-to-date...?

Find os på

LinkedInFacebook


 

 

VIRKSOMHEDSKONTAKTEN

79 79 74 00

Eller send en mail til os på

vservice

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey