Kontakt Den Sociale Kapitalfond

tlf.: 3695 9796
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.densocialekapitalfond.dk

Den Sociale Kapitalfond er Danmarks første sociale venturefond, etableret af TrygFonden i 2011.

Den Sociale Kapitalfond investerer i og rådgiver virksomheder, der målrettet skaber muligheder for udsatte mennesker i Danmark. Den hjælper virksomhederne med at vokse og gøre mere for flere på et økonomisk bæredygtigt grundlag – og udvikler viden om, hvordan virksomheder kan forene social og forretningsmæssig succes. Når investeringer tilbagebetales, geninvesterer den kapitalen i nye virksomheder.


Den Sociale Kapitalfonds indsats er i øjeblikket koncentreret om:


punkt Kapitalfonden: Der investerer kapital (typisk 2-4 mio. kr.) og kompetencer i etablerede virksomheder med vækstpotentiale, som målrettet skaber muligheder for udsatte grupper – i samarbejde med TrygFonden.


punkt Vækstprogrammet: Der hjælper etablerede socialøkonomiske virksomheder med at skabe bedre resultater via målrettet rådgivning og udviklingsmidler – for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering under Beskæftigelsesministeriet.


punkt Social StartUp: Der giver ambitiøse sociale iværksættere en stærk start via vores intensive udviklingsprogram med sparring, netværk og mulighed for at søge om opstartskapital – med projektstøtte fra VELUX FONDEN i samfinansiering med VILLUM FONDEN.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey