Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder er sat i verden for at gøre det lettere at være socialøkonomisk virksomhed i Danmark

Her vil du løbende kunne læse om aktiviteter, nye tiltag og lignende fra Vækstcenteret. Er du en del af en socialøkonomisk virksomhed, eller kunne du tænke dig at lære mere omkring hvad socialøkonomi består af, vil følgende information være interessant for dig.

Animationsfilm

 

Brug filmen på dine egne platforme og del den i dit netværk - og vær med til at sprede budskabet om hvorfor socialøkonomiske virksomheder er en god forretning - også for samfundet. 

 

Socialøkonomisk virksomhedsguide

Vækstcentret lancerer en ny socialøkonomisk virksomhedsguide, som hjælper socialøkonomiske virksomheder igennem forskellige faser af virksomhedens udvikling.
Guiden giver råd og vejledning i forhold til følgende 5 faser: Idéfasen, opstart, drift, vækst og 'early warning'.

 

Virksomhed på markedsvilkår og social forandring på samme tid

Charlotte Holmer Kaufmanas, der er leder af Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder, gør her status på arbejdet det første halve år, hvor Vækstcenteret har bidraget til at gøre det nemmere for virksomheder og få flere i gang med at skabe social forandring på markedsvilkår.

Samarbejde med socialøkonomiske virksomheder

 

punkt København, 5. septemper 2015

 

Samarbejde med socialøkonomiske virksomheder er for alvor på dagsordenen i disse år. Regeringen har for nylig oprettet Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder, og de anses som væsentlige samarbejdspartnere for kommunerne i de kommende år. Men hvad kan en socialøkonomisk virksomhed mere konkret i forhold til den kommunale opgaveløsning, og hvordan "gør man" som kommunal fagperson?

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey