Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Socialøkonomi Posthuset - Koldings socialøkonomiske hub Mød lejerne på Posthuset

Mød lejerne på Posthuset

Posthusets udsigt til Banegårdspladsen i hjertet af Kolding

MultiFoods / NordConcepts
NORD Concepts arbejder med mad og mennesker. Det består af:
A. NORD – Urban gourmet food hvor vi arbejder med event catering. Økologisk og bæredygtigt mad til mange mennesker.
B. MultiFoods hvor vi laver SAMBUSA og hjælper nydanske kvinder i job.

Staff Service
Vi er et vikarbureau med skiftende opgaver inden for flere brancher, der fokuserer på social bæredygtighed i vores daglige arbejde med vikarerne.

Kulturhåndværket
Kulturhåndværket producer ydelser til kultur- og oplevelsesindustrien. De bistår i både idéudvikling, formgivning og produktion, samt har et tekstilværksted og et træværksted.

SCULPTURETHIS
SCULPTURETHIS / DESIGNERSHIP skaber skulpturer og interaktive kunstinstallationer, der åbner muligheder for nye sociale relationer mellem mennesker i mødet med kunsten, naturen og hinanden. Der arbejdes med genanvendelighed, og unge (16-26 år) inviteres med i den skabende proces.

Powerjobsøgerne
Powerjobsøgerne er en socialøkonomisk virksomhed bygget op som en organisation med en bestyrelse og et landssekretariat med 5 fuldtidsansatte ansatte og 5 fleksjobbere.
Under landsorganisationen er der små lokale foreninger, som drives af jobsøgerne selv med støtte fra facilitatorerne fra landssekretariatet.
Deres vision er at være et landsdækkende og mangfoldigt jobsøgningsnetværk, hvor jobsøgere får jobsøgningsglæde, fællesskab og kommer hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.

Folkehuset Kolding
Vi er en udvidet dagligstue for folket i Kolding. Vi skaber omsorg, fællesskaber, oplevelser, og har 100 døre og mange satellitter i byen som skaber små øer af samvær og smil.

Freddy's Café
Vi er en kaffebar, der sælger kaffe brygget på økologiske kaffebønner fra Etiopien, og tilbyder et hyggeligt miljø med plads til alle. Vi arbejder aktivt med at skabe flere etniske fællesskaber.

Det Gamle Posthus
Vi genskaber møbeldesigns og gentænker spild materiale i en kontekst, af moderne dansk indretning. Vi skaber one-piece produkter hvor omdrejningspunktet er genanvendelse og udvikling af cirkulære designs og hvor vi udfordrer den lineære brug og smid væk-kultur. Vi er desuden optaget af, på sigt, at arbejde med social bæredygtighed.

Støj Standup
Daniel Lill laver skarp skræddersyet underholdning til fester, og ansætter autister til løsning af diverse rutineopgaver.

M6Event
M6Event arbejder med såvel materiel som socialøkonomisk bæredygtighed.
M6Event ønsker at skabe rum og plads til mennesker med nedsat arbejdsevne enten via samarbejde og partnerskaber med andre socialøkonomiske virksomheder eller ved at ansætte borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

FlexFabrikken
FlexFabrikken er et specialiseret vikarbureau, som udelukkende ansætter fleksjobbere. Fleksjobberne opkvalificeres enten til ansættelse i virksomheden eller som vikarer og/eller medarbejdere hos virksomhedens kunder.

Herudover har de et produktionshus, som tager opgaver ind fra kommercielle virksomheder og ansætter fleksjobbere til at løse opgaverne.

D-sign Tegnestuen
D-sign Tegnestuen arbejder i krydsfeltet mellem arkitektur og design primært for det offentlige. På tegnestuen er der fokus på projekter i byens rum eller i naturområder bl.a med wayfinding, formidlingsprojekter og historiefortælling. Der arbejdes også med interiør projekter med indretning, farvesætning og wayfinding. Udsmykningprojekter udgør også et af tegnestuens arbejdsområder enten i tegnestuens eget regi eller i samarbejde med eksterne kunstnere. På D-sign Tegnestuen arbejder jeg så vidt mulig med en social økonomisk tilgang f.eks. i projekter til skoler, hvor fokus f.eks. kan være at få børn og unge i bevægelse eller med visualisering og synliggørelse af skolens værdier.

Tobbers Ønskebrønd
Tobbers Ønskebrønd arbejder for at give udsatte, hjemløse og andre på kanten af samfundet en stemme og et fællesskab. Arrangerer indsamlinger og fællesspisninger m.v.

Kontakt os

Vi tager gerne en dialog med dig om din virksomheds muligheder, og besvare alle de spørgsmål, som du måske mangler svar på. Vi er åbne for at tage en dialog – det er helt uden forpligtelser.

Erhvervskonsulent, Steen Petersen, Mobil: 20 55 77 73 eller Mail:stpe@kolding.dk

Strategi- og udviklingskonsulent, Tine Roos, Mobil: 21 49 12 59 eller Mail:tino@kolding.dk

Frivilligheds- og udviklingskoordinator, Jeppe T. Frandsen, Mobil: 21 25 34 64 eller Mail:jetf@kolding.dk

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje