Skip til hoved indholdet

Støtte til din virksomhed

  Hjem Erhverv Socialøkonomi Støtte til din virksomhed


Hjælp og sparring til din virksomheder

Støtte til din virksomhed

Sekretariatet tilbyder hjælp og sparring til både etablerede Socialøkonomiske virksomheder og virksomheder der agerer socialt ansvarligt, men også til dig der gerne vil vide mere om det at drive virksomhed med flere bundlinjer. Derudover kan vi også hjælpe med medlemskab af Socialøkonomisk Netværk, match making virksomheder imellem, rådgivning om udbud… hjælp til rekruttering. Det drejer sig med andre ord om både økonomisk såvel som faglig rådgivning. For Kolding er det et yderst vigtigt område. Derfor opfordrer vi dig til at benytte dig af vores viden.


Ansøg om projektmidler eller rådgivning

 • Vi tilbyder hjælp hvis du ønsker at etablere din virksomhed i Kolding Kommune
 • Vi tilbyder sparring om forretningsudvikling i samarbejde med Business Kolding
 • Vi tilbyder tidlig rådgivning på din forretnings ide, med kompetente iværksætterrådgivere fra Business Kolding
 • Vi tilbyder løbende forretningsudviklingsforløb bl.a. i samarbejde med Den Sociale Kapitalfond

 

Puljer fondsansøgninger

 • Vi tilbyder hjælp hvis du skal ansøge puljer eller fonde, vores dygtig fundraising enhed giver råd og sparring på ansøgninger, relevante fonde m.m.
 • Du kan ansøge om projektmidler fra vores Socialøkonomiske Udviklingspulje.
  Der kan søges om midler til at udvikle et tilbud til borgere på kanten af arbejdsmarked – der kan maksimalt bevilges 150.000 kr. Ansøgninger modtages og behandles løbende.
  Kontakt Tine Roos, tino@kolding.dk mobil nr. 21491259
 • Du kan ansøge om projektmidler fra vores Investeringspulje.
  Puljen er rettet mod borgere, der ikke allerede har en plads på arbejdsmarkedet, og hvor der kan være barrierer for, at de er helt klar til job. Midlerne skal derfor bruges til tiltag, arrangementer eller aktiviteter, som kan hjælpe den gruppe ud i job, hvor virksomhederne mangler dem. Desuden er det tanken med puljen, at det skal støtte op om at få skabt endnu flere småjob til den gruppe af borgere. Ansøgninger behandles løbende.
  Kontakt Tine Roos, tino@kolding.dk mobil nr. 21491259
 • Du kan ansøge om projektmidler fra vores Pulje for udfordrede boligområder.
  Puljen støtter op om aktiviteter, som kan hjælpe med at bekæmpe parallelsamfund og ghettoer i Danmark og retter sig mod og kan søges af virksomheder, foreninger og privatpersoner. Ansøgninger modtages og behandles løbende. Jeppe Thrane Frandsen, jetf@kolding.dk mobil nr. 21253464

 

Gør din socialøkonomiske virksomhed stærkere

Registrer din socialøkonomiske virksomhed og bliv en del af et stærkt brand, og på samme tid gør virksomheden mere synlig samt "officiel".

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje