Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Socialøkonomi Støtte til din virksomhed Den Sociale Kapitalfond

Den Sociale Kapitalfond

Den Sociale Kapitalfond er Danmarks første sociale venturefond, etableret af TrygFonden i 2011.

Den Sociale Kapitalfond investerer i og rådgiver virksomheder, der målrettet skaber muligheder for udsatte mennesker i Danmark. Den hjælper virksomhederne med at vokse og gøre mere for flere på et økonomisk bæredygtigt grundlag – og udvikler viden om, hvordan virksomheder kan forene social og forretningsmæssig succes. Når investeringer tilbagebetales, geninvesterer den kapitalen i nye virksomheder.


Den Sociale Kapitalfonds indsats er i øjeblikket koncentreret om:

  • Kapitalfonden: Der investerer kapital (typisk 2-4 mio. kr.) og kompetencer i etablerede virksomheder med vækstpotentiale, som målrettet skaber muligheder for udsatte grupper – i samarbejde med TrygFonden.
  • Vækstprogrammet: Der hjælper etablerede socialøkonomiske virksomheder med at skabe bedre resultater via målrettet rådgivning og udviklingsmidler – for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering under Beskæftigelsesministeriet.
  • Social StartUp: Der giver ambitiøse sociale iværksættere en stærk start via vores intensive udviklingsprogram med sparring, netværk og mulighed for at søge om opstartskapital – med projektstøtte fra VELUX FONDEN i samfinansiering med VILLUM FONDEN.

Kontakt Den Sociale Kapitalfond

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje