Skip til hoved indholdet

Posthuset - en socialøkonomisk hub

Billede af posthuset udefra
Billede af posthuset udefra

Posthusets historie

Det hele begyndte, da Posthuset blev opført i 1951. I årene der gik, blev posthuset både ombygget og udvidet, som endte med en godt 6000 kvadratmeter bygning. Den sidste postmester stoppede i december 2009, og selve posthuset lukkede i 2013. Den store bygning stod tom i 7 år, indtil Kolding Kommune opkøbte bygningen i 2020, til nye formål.

Kan din virksomhed leje sig ind?

Alle virksomheder, der har interesse i at arbejde med bæredygtige forretningsmodeller har mulighed for at leje sig ind i Posthuset, og indgå i dét fællesskab, der kan lede til vækst og vokseværk i din virksomhed.

I bunden finder du kontaktoplysninger på vores konsulenter, som er klar til at give dig en rundvisning i bygningen og en snak om det er noget for dig og din virksomhed.

Vi understøtter rammen for fællesskabet i bygningen og tilbyder lejerene at indgå i et forretningsudviklingsforløb med Den Sociale Kapitalfond og Dansk Design Center, og får et link til begge steder.

Lejepriser

Prislejet ligger mellem 450-500 kr. per kvadratmeter om året. Prisen vil derfor differentiere alt efter hvilket lokale din virksomhed er interesseret i.

Ambitionen for posthuset

Kolding Kommunes ambition er, at Posthuset skal være en trædesten for virksomheder, der ønsker at arbejde med bæredygtige forretningsmodeller.

Du kan læse mere om ambitionen og for posthuset ved at klikke på dette link: Ambition for Posthuset

Mød nogle af de spændende virksomheder

 

Plantegning af stueetagen

Plantegning af stueetagen på posthuset

 

Plantegning af 1. sal

Plantegning af 1. sal på posthuset

 

Plantegning af 2. sal

Plantegning af 2, sal på posthuset

Kontakt os endelig!

Vi tager gerne en dialog med dig om din virksomheds muligheder, og besvare alle de spørgsmål, som du måske mangler svar på. Vi er åbne for at tage en dialog – det er helt uden forpligtelser.


Erhvervskonsulent, Steen Petersen,
Mobil: 20 55 77 73 eller Mail: stpe@kolding.dk

Strategi- og udviklingskonsulent, Tine Roos, Mobil: 21 49 12 59 eller Mail: tino@kolding.dk

Leder af Socialøkonomi, Birte Muhs, Mobil: 51 51 14 37 eller Mail: bimu@ kolding.dk