Virksomhedsoplysninger

Website: kolding.dk
Virksomhedens juridiske navn: Kolding Kommune
CVR: 29189897
Virksomhedsadresse: Akseltorv 1, 6000 Kolding
E-mailadresse: netbutik@kolding.dk
Telefon: 79797979

Du kan kontakte os på 79792145 (9:00-15:00) eller på netbutik@kolding.dk.

 

For at foretage et køb på kolding.dk skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer/kurser m.v. du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg betalingsmåde.

4. Godkend vores handelsbetingelser.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Skulle der mod forventning være sket en trykfejl, opstå forsinkelse, eller være tale om restordre eller udsolgte varer/kurser m.v. , bestræber vi os på hurtigst muligt at kontakte dig. Vi vil selvfølgelig altid forsøge at imødekomme en tilfredsstillende løsning for dig. 
 

Bestilling

Det er kun muligt at bestille via vores netbutik. Det er desværre ikke muligt at bestille pr. telefon.

Alle priser er inkl. moms (hvor krævet), og alle aftaler indgås på dansk.

 

Forsendelse

Sker med Post Danmark.

 

Betaling

På kolding.dk kan der betales med: Dankort, Visa, Mastercard, American Express, JCB, Maestro samt MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes eller når din tilmelding er registreret. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kolding Kommune tager ikke gebyr ved betaling.

 

 

Orientering om databeskyttelsesreglerne

Kolding Kommune er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har om dig.

Vi er som dataansvarlig forpligtet til at oplyse dig om en række forhold og rettigheder, som du har. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være undtagelser til rettighederne, fordi kommunen er en offentlig myndighed, der i mange tilfælde er forpligtet til at behandler personoplysningerne efter andre regler/anden lovgivning.

Du skal som udgangspunkt have besked om, at der behandles oplysninger om dig, hvem der er dataansvarlig, formålet med behandlingen, eventuelle modtagere af oplysningerne mm.

 

Formål med behandlingen
Kolding Kommune behandler dine personoplysninger, for kunne komme i kontakt med dig ved evt. aflysning af kurser, undervisning m.v. samt, hvis det er en fysisk vare du har bestilt, at kunne levere på den rigtige adresse.

Kolding Kommunes sagsbehandling er omfattet af reglerne i databeskyttelsesforordningen og den supplerende databeskyttelseslov. Vi behandler dine oplysninger efter databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 og artikel 9, stk. 2. Desuden gælder databeskyttelseslovens kapitel 3. Loven gælder for både børn og voksne. Indehaveren af forældremyndigheden varetager normalt barnets rettigheder efter loven.

 

Dine rettigheder
Efter databeskyttelsesreglerne har du som udgangspunkt ret til:
• At få indsigt i hvilke oplysninger, vi behandler om dig,
• At gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysningerne,
• At bede om at få urigtige oplysninger om dig selv rettet,
• I særlige tilfælde bede om at få dine personoplysninger slettet eller at få begrænset behandlingen,
• At trække dit samtykke tilbage, ved at kontakte os.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Du kan finde vejledningen på datatilsynet.dk.

 

Hvor stammer dine oplysninger fra?
Kolding Kommune får normalt de fleste af de oplysninger, vi skal bruge, fra dig.

Vi registrerer og udveksler eventuelt oplysninger med andre myndigheder, parter i sagen eller andre, for at kunne behandle din sag korrekt.

Har du givet samtykke til, at vi må indhente oplysninger vedrørende dig i forbindelse med behandling af din sag/ansøgning, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at kontakte os, jf. nedenfor under kontaktoplysninger.

Kategorier af personoplysning, som indsamles
I Kolding Kommune behandler vi oplysninger om dig, fordi vi behandler din sag. Oplysningerne kan være almindelig personoplysninger som navn, cpr-nummer, adresse og økonomi. Det kan også være mere følsomme personligoplysninger for eksempel om dit helbred og dine sociale forhold.

 

Modtager af dine personoplysninger
Kolding Kommune videregiver kun dine personoplysninger, hvis vi er forpligtet hertil i henhold til lovgivning, har indgået kontrakt med tredjemand med henblik på at løse vores opgaver, andre offentlige myndigheder – eksempelvis Udbetaling Danmark.

 

Opbevaring af dine oplysninger
Kommunen sletter oplysningerne efter fem år.

Kontaktoplysninger
Kolding Kommune
CVR.nr.: 29 18 98 97
Akseltorv 1
6000 Kolding
netbutik@kolding.dk

Databeskyttelsesrådgiver - DPO
Databeskyttelsesrådgiveren kan oplyse dig nærmere om reglerne for databeskyttelse. Endvidere kan databeskyttelsesrådgiveren vejlede dig om dine rettigheder i forhold til Kolding Kommunes behandling af dine personoplysninger, herunder hvilken organisatorisk enhed du skal rette henvendelse til, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes på telefon 79 79 75 00 eller via e-mail: dpo@kolding.dk.

 

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde kommunen behandler dine personoplysninger på. Du kan Kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside datatilsynet.dk eller på telefon 33 19 32 00.

 

Sikkerhed omkring kortoplysninger

I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer/kurser m.v. , du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker (krypteret) internetforbindelse (https://) hvor du skal indtaste følgende:

Kreditkortnummer

Udløbsdato

Kontrolcifre

Kolding Kommune står alene for salg og forsendelse/registrering af varen/kurset, og vi kommer ikke i kontakt med eller ser dine kreditkortoplysninger.
De håndteres udelukkende på en sikker server med en sikker forbindelse (kryptering) via en betalingsformidleren E-Pay A/S.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler fysiske varer i vores netbutik. Fortrydelsesretten gælder ikke for tilmeldinger til arrangementer som kurser/rejser m.v.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail netbutik@kolding.dk. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi din betaling -  herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du skriftligt har oplyst noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du har fremlagt dokumentation returnering.

Varen skal returneres til den afdeling i Kolding Kommune, der har leveret den. Kommunen vil oplyse adressen i forbindelse med svar på fremsendt mail

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på kolding.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Send en mail til: netbutik@kolding.dk hvor du, så detaljeret som muligt, oplyser hvad problemet er.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger eller brug den vedlagte returlabel.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til netbutik@kolding.dk.  Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

 

ODR

Du kan læse mere om Online Dispute Resolution (ODR) via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Standardfortrydelsesformular
 
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler fysiske varer på www.kolding.dk

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 79797979 eller på netbutik@kolding.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Foruden en kort beskrivelse af varen/varene, så husk at angive varenummer, antal og årsag til fortrydelse af købet.

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey