15. april 2019
Onsdag den 24. april vil 53 elever fra Kolding Kommunes folkeskoler samt 21 elever fra Stepping Friskole få fri fra skole og blive kørt til en stor fest i LEGOLAND. Formålet er at takke dem for deres indsats som skolepatrulje på kommunens veje.

12. april 2019
140 borgere, politikere og outdoor- og idrætsudøvere mødte op onsdag aften da Kolding Kommune og BlueKolding havde inviteret til informationsmøde, for at fortælle om udviklingsplanen for Hylkedalen, Seest grusgrav og Seest gl. losseplads.

11. april 2019
Tirsdag den 23. april markerer Slesvigske Fodregiment i samarbejde med Kolding Kommune på Forsvarets vegne 170 året for Slaget ved Kolding 1849.

11. april 2019
Fra 1. maj 2019 kan du ikke længere bruge de nuværende skrabebilletter og månedskort, når du parkerer på de attraktive p-pladser i Kolding midtby. De erstattes af digitale kort. Samtidig kommer skrabebilletter til at hedde ”dagskort”.

10. april 2019
Byrådet har vedtaget at udvide det trafikerede kryds Vestre Ringgade-Tøndervej-Seest Bakke i Kolding. Men det er nødvendigt at lave en ny lokalplan for området. Derfor ventes ombygningen først at komme i gang i første kvartal 2020 i stedet for fjerde kvartal 2019. Ambitionen er stadig, at projektet, som vil øge fremkommelighed og trafiksikkerhed i krydset, skal stå færdigt næste år.

10. april 2019
Har du en ide til at fejre 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920? Så har Kolding Kommune midler, som du kan søge.

10. april 2019
Et nyt børnehaveprogram fra Forskningens Døgn giver smagsprøver på naturvidenskabelig forskning til kommunens dagtilbud. I programmet får Kolding Kommunes pædagoger og pædagogisk personale en hjælpende hånd til at arbejde med science i børnehøjde og til at lære at blive nysgerrige sammen med børnene.

10. april 2019
De store parkeringsarealer Holmsminde og Riberdyb omkring Kolding Å skal omdannes til en attraktiv bydel med plads til 4-500 nye boliger i Kolding midtby.

09. april 2019
AP Pension har netop indgået en aftale med Bjert Invest, der betyder, at AP Pension bygger og udvikler Koldings nye vartegn, Kolding Sky, der med sine 19 etager og 70 meters højde kommer til at rumme 100 lejligheder, der alle får en helt særlig udsigt til fjord og by.

07. april 2019
Kulturlivet i Kolding Kommune blomstrer. Det gør det blandt andet takket være de ildsjæle, hvis hjerter banker for kulturen - og dem er der heldigvis masser af i Kolding. Tirsdag den 23. april hylder vi disse ildsjæle, når vi uddeler Kolding Kommunes kulturpriser 2019. 

05. april 2019
Et nyt mødested for fritidsliv i naturen skal skabe mulighed for, at endnu flere kan dyrke aktiviteter i den bynære natur i Kolding. Projektet er et samarbejde mellem Lokale og Anlægsfonden, Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 1,95 mio. kr. kr.

04. april 2019
Fra den 1. maj 2019 vil det være Osuma, der leverer dagligvarer til Kolding Kommunes ældre borgere, der er visiteret til indkøb. Indtil 30. april 2019 er det fortsat Intervare, der leverer dagligvarerne.

29. march 2019
Torsdag d. 28. marts var ca. 240 borgere samlet til borgermøde om seniorbofællesskaber. En overvældende interesse som vi sætter stor pris på.

27. march 2019
Den 23. april bliver Koldings kulturliv hyldet på Godset ved årets Kulturevent. Vær med til at fejre de nominerede – og ikke mindst vinderne – og få en smagsprøve på, hvad der rører sig i kulturlivet i Kolding Kommune.

20. march 2019
Området omkring Westerbygård i den sydlige del af Sdr. Bjert bliver snart til nye byggegrunde. Den begyndende aktivitet har allerede fået interesserede købere til at kontakte kommunen.

15. march 2019
Forår er lig med rengøring – også på kommunens veje. De kommende uger vil kommunens fejemaskiner fjerne flere hundrede tons grus, sten, cigaretskod, glas, plastic, osv. fra vejene.

12. march 2019
Investorerne står i kø, og byggerier skyder op i en hastighed, der ikke er set længe.

21. february 2019
Fredningsnævnet har enstemmigt besluttet at ophæve den eksisterende fredning af Skamlingsbanken og at gennemføre en ny og udvidet fredning af det historiske område syd for Kolding. Fredningen vil sikre områdets unikke landskaber, natur og kulturhistoriske værdier. Herefter kan Kolding Kommune, Skamlingsbankeselskabet og Klokkestabelfonden komme videre med det ambitiøse projekt, som med støtte fra A.P. Møller Fonden, m.fl. skal fremtidssikre Skamlingsbanken som nationalt samlingssted med bl.a. besøgscenter og ny folkemødeplads.

07. january 2019
Ambitionen er klar: Marina City i Kolding skal være et bæredygtigt by- og marinaområde. Derfor er området på sydsiden af Kolding Fjord nu blevet certificeret ud fra det såkaldte DGNB-system, som anvendes til at beskrive og bedømme niveauet for bæredygtighed i et byområde.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey