20. august 2019
Kolding Kommunes kontrakter med de private firmer, der tilbyder hjemmehjælp, udløber snart, og derfor skal der nu være en ny udbudsrunde.

20. august 2019
Frem til midten af september kan du lægge en sten med din hjertesag i stenvarden på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding. Stenene vil herefter blive støbt ned i fundamentet til det nye oplevelsescenter, som ventes at stå færdigt i slutningen af 2020.

16. august 2019
Kongebrogade i Kolding ventes først åbnet for gennemkørende trafik 6. september. Renoveringen af broen over Kolding Å har vist sig at være mere kompliceret end først antaget.

14. august 2019
Skamlingsbankens historie går langt tilbage, men den bliver stadig husket. Op mod 300 mennesker mødte derfor op, da første spadestik til et nyt oplevelsescenter blev taget onsdag 14. august 2019.

14. august 2019
BDO, der er revisor for Kolding Kommune, konstaterer væsentlige fejl på Socialforvaltningens område i regnskabet for 2018.

13. august 2019
Christiansfeld Centret fejrer lørdag den 31. august det gode håndværk ved at byde inden for til en dag med arbejdende værksteder, workshops, foredrag og sjove aktiviteter for hele familien. Årets tema er "Håndværk, renovering og bæredygtighed".

12. august 2019
Er du interesseret i at følge det ambitiøse projekt, som skal udvikle og fremtidssikre Skamlingsbanken som national attraktion med bl.a. nyt oplevelsescenter og ny folkemødeplads? Tilmeld dig Skamlingsbankens nye nyhedsbrev. Herefter modtager du en mail, hver gang der kommer en ny historie.

08. august 2019
14. august tages første spadestik til det nye oplevelsescenter på toppen af Skamlingsbanken. Hermed kommer der for alvor fart på de ambitiøse planer, som skal fremtidssikre Skamlingsbanken som folkeligt mødested og national attraktion. Med udstillinger og events vil oplevelsescentret aktualisere historien og skabe ny debat om det danske demokrati.

05. august 2019
Programmet for årets kulturnat i Kolding er snart på gaden. Over 50 sider spækket med kulturelle oplevelser for enhver smag er på vej ud i byens butikker, restaurationer og kulturinstitutioner rundt om i kommunen. Der er god grund til at glæde sig til fredag den 23. august, hvor Kolding Kulturnat forvandler midtbyen til et sydende smeltedigel af kulturelle oplevelser.

05. august 2019
Kolding Kommune yder efter Servicelovens § 18 økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde i kommunen.

25. juli 2019
I perioden 5. august-25. oktober bliver Ålykkegade i Kolding renoveret på strækningen mellem Skovbogade og Harths Alle. Vejarbejdet betyder gener for trafikken og beboerne i området.

24. juli 2019
14 nye byggegrunde i Sdr. Bjert er nu sat til salg. Interesserede købere har henvendt sig til kommunen siden i vinter, så der kan blive rift om grundene.

10. juli 2019
I Kolding Kommune kan hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu benytte handicapkørselsordningen til fritidsformål, indkøbsture, familiebesøg og til andre kørselsbehov. Handicapkørselsordningen er en kollektiv trafikordning for borgere, der pga gangbesvær og synshandicap ikke kan tage bus eller anden kollektiv trafik. Det er denne ordning, som hjemmeboende borgere med demensdiagnose nu også kan blive visiteret til.

08. juli 2019
Tre større vejarbejder i den sydlige del af Kolding midtby kommer til at påvirke trafikken massivt hen over sommeren. Trafikanterne opfordres til at være tålmodige, afsætte god tid til turen og finde alternative ruter.

07. juli 2019
Thomas Pålsson, der også udsmykkede byggehegnet omkring IBA’s nye domicil, har fået opgaven med at skabe et kunstværk på det nye byggehegn ved Klostergården i Kolding midtby.

05. juli 2019
De seks historiske mindesmærker på toppen af Skamlingsbanken syd for Kolding har fået ny belægning i form af pigsten hentet fra egnens marker. Efter sommerferien lægges samme belægning rundt omkring den store mindestøtte og talerstolen på Højskamlingen.

25. juni 2019
Regionsrådet i Region Syddanmark valgte i går at sætte 1.750.000 kr. af til formidling af både naturen og talens kræfter omkring Skamlingsbanken. Pengene skal bruges til en interaktiv udstilling i det kommende oplevelsescenter.

18. juni 2019
Traditionen med at udskrive en plakatkonkurrence for Kolding Kulturnat er i år genopstået i en ny form. Kolding Kommune har nemlig givet opgaven til Kunstskolen Nordhøj. Med Kulturnattens tema ”Flyt Dig” som overskrift har i alt otte af kunstskolens elever arbejdet intensivt med at skabe hver deres forslag til årets Kulturnat-plakat. Resultatet er klar og den endelige plakat er udvalgt.

12. juni 2019
Skamlingsbanken har fået nye firbenede beboere. En flok geder af racen Dansk Landraceged skal hjælpe køerne med at holde buske, brombær og anden opvækst nede på de arealer, hvor der tidligere blev dyrket pyntegrønt i den nordlige del af Skamlingsbanken.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey