Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


03. april 2020
Efter påske bliver det lidt mere trygt at cykle på flere af de overordnede cykelstier i Kolding. Blå felter med cykelsymboler skal tydeliggøre, hvor cyklister kører i krydsene.

02. april 2020
Det omfattende plangrundlag for Marina City er nu på vej i offentlig høring. I perioden 4. maj-29. juni får alle mulighed for at komme med bemærkninger til planerene om at skabe en ny bæredygtig bydel og lystbådehavn ved Skamlingvejen i Kolding. Høringen er sidste skridt, før byrådet til efteråret skal tage endelig stilling til de ambitiøse planer.

02. april 2020
Har du et ældre eller bevaringsværdigt hus, du gerne vil istandsætte eller har du en faldefærdig bolig, du gerne vil rive ned? Så kan du søge om støtte fra Byfornyelsespuljen eller Landsbyfornyelsespuljen.

02. april 2020
Affaldsindsamlingen Ren Dag er på grund af corona udsat til lørdag 19. september.

01. april 2020
For at undgå, at Corona-smitten spreder sig, tager Kolding Byråd de forholdsregler, der er mulige og afvikler byrådsmødet lidt anderledes.

31. marts 2020
Nu begynder kommunens folk igen at klippe græs, bekæmpe ukrudt, feje, fjerne graffiti og andre udendørs opgaver, som medarbejderne kan udføre alene.

29. marts 2020
Når genbrugspladserne åbner tirsdag, bliver det med adgangsbegrænsning for at undgå risikoen for smittespredning af coronavirus. Borgerne skal samtidig bruge Genbrug 24-7-ordningen for at åbne bommen til pladsen.

27. marts 2020
På grund af smittefaren fra coronavirus måtte Vejdirektoratet tidligere på måneden udsætte tre planlagte borgermøder i hhv. Vamdrup, Vejen og Haderslev i forbindelse med den offentlige høring om VVM-undersøgelsen Ny Midtjysk Motorvej fra Give til Haderslev.

27. marts 2020
Trekantområdets Brandvæsen er opmærksom på, at adgangen til genbrugspladserne i denne tid er begrænset grundet situationen omkring smittefaren med Coronavirus.

27. marts 2020
Vi står i en særlig situation som kræver særlige foranstaltninger. Derfor vælger Kolding Kommune at give forældre, der varetager kritiske samfundsfunktioner, mulighed for pasning i både weekender og helligdage.

26. marts 2020
Mens hele Danmark lukker ned, holder Koldings kulturinstitutioner døgnåbent med tilbud for både børn og voksne på nettet. Hop ind på facebook-siden KulturKolding, der dagligt sørger for inspiration til kulturoplevelser.

25. marts 2020
Forslag til lege hvis tiden falder lang - for 0 til 10 årige

24. marts 2020
Flere unge i Kolding vil være faglærte. Der er en flot stigning fra 2019 til 2020 i andelen af unge i Kolding, der søger en erhvervsuddannelse efter folkeskolen.

23. marts 2020
De populære torvedage på Akseltorv i Kolding midtby tirsdag og fredag er aflyst indtil videre.

23. marts 2020
Lad være med at bruge udendørs legeredskaber og fitness-installationer, som hovedsageligt er lavet af metal. Hvis du bruger lege- og fitnessredskaber, hvor du er i berøring med træ, gummi og plastic, så sørg for at holde afstand til andre og husk god håndhygiejne. Sådan lyder opfordringen fra Kolding Kommune. Målet er at bremse smitten med coronavirus.

20. marts 2020
De første ordrer fra Kolding Kommune er på vej ud til virksomhederne, så arbejdspladser kan fastholdes under COVID-19.

17. marts 2020
Du skal fortsat anmelde rotter på kommunens hjemmeside, hvis du ser en rotte, eller ser spor efter en. Du finder linket ”Anmeld rotter” under Genveje i den højre spalte på kolding.dk

15. marts 2020
Information til virksomheder som pga. COVID-19 skal tilpasse kapaciteten.

11. marts 2020
Både H. M. Dronningen og Kronprinsparret fejrer Genforeningen i Christiansfeld

11. marts 2020
Kolding Kulturnat finder sted fredag den 21. august 2020 kl. 16-24 i Kolding City.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey