12. juli 2020
Så er det igen sikkert at drikke vandet fra Søndre Vandværk/TREFOR Vand i Kolding. Efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed er kogeanbefalingen ophævet.

10. juli 2020
I ferieperioder er det en god ide at være opmærksom på risikoen for falske hjemmehjælpere. Bed altid om at se ID, hvis du er i tvivl, lyder opfordringen fra Kolding Kommune.

10. juli 2020
Det skal være ekstra hyggeligt at besøge Kolding midtby. I løbet af 2020 får den gamle bykerne et markant løft med grønne oaser, flere træer, legepladser, bedre opholdspladser, ny belysning og øget tilgængelighed. Alt sammen i gode materialer og flot design. Indsatsen bliver fulgt op med en omfattende renovering af Borchs Gård næste år.

09. juli 2020
Byrådet i Kolding har bevilget 48 mio. kr. fordelt på fem år til energibesparelser i kommunens ejendomme som skoler, institutioner, plejecentre, kultur- og idrætshuse og administrative bygninger. Indsatsen har især fokus på optimeret drift og energistyring, men også på nye ventilationsanlæg, varmepumper, LED og spare-vandhaner.

08. juli 2020
Første del af den nye formidling på Skamlingsbanken kan nu opleves i landskabet.

07. juli 2020
Har du en god ide til, hvordan du kan være med til at skabe en fest, når 3. etape af Tour de France kører igennem Kolding Kommune i 2021? Så kan du stadig nå at søge støtte fra Kolding Kommunes særlige Tour de France-pulje. Vi har nemlig udskudt ansøgningsfristen, så der er ekstra tid til at finde de gode ideer.

06. juli 2020
Arrangementer på fredag markerer 100 året for Genforeningen.

06. juli 2020
Fra mandag den 6. juli bliver det lidt lettere at finde en parkeringsplads i Kolding midtby som udenlandsk turist, når kommunens populære parkerings-app også bliver tilgængelig på engelsk og tysk.

02. juli 2020
Med en ny bæredygtighedsstrategi hæver Kolding Kommune ambitionerne om at blive en cirkulær foregangskommune. Strategien er netop sendt i offentlig høring.

02. juli 2020
Kolding Kommune indfører et radikalt kursskifte i kampen om at få flere børn og unge til at føle sig godt tilpas, og hvor det ikke er tal, der dikterer deres trivsel. Fremover skal de som udgangspunkt ikke op på vægten, når de besøger sundhedsplejersken.

01. juli 2020
Alle Kolding Kommunes plejehjem, aflastningspladser og døgnrehabiliteringstilbud åbner i morgen op for både indendørs og udendørs besøg. Det er en glædens dag, hvor flaget skal hejses efter nogle lange måneder, siger områdechef.

30. juni 2020
Planforslagene samt miljørapporten for Marina City har været i offentlig høring i otte uger. 29. juni udløb fristen for at komme med bemærkninger. Sammenlagt er der kommet 58 høringssvar til planerne om skabe en ny bæredygtig bydel og lystbådehavn ved Skamlingvejen i Kolding.

26. juni 2020
Denne sommer kommer der rigtig mange ferieaktiviteter i Kolding. Regeringen har nemlig afsat en ekstra stor pulje til aktiviteter til børn og unge i alderen 6-17 år på grund af Corona. Kolding Kommune modtager 3,5 mio. kr.

26. juni 2020
Den 29. juni sætter Kolding Kommune arbejdet med at renovere tre vejbroer i gang på Nørregyde i Bramdrupdam.

26. juni 2020
Denne sommer bliver det nemt, bekvemt og helt gratis for både borgere og feriegæster at komme rundt til strande, shoppingmuligheder og kulturattraktioner i Kolding kommune.

25. juni 2020
I forbindelse med H. M. Dronningens 80 års fødselsdag 16. april gik alle landets kommuner sammen om at give Dronningen en gave. Nemlig malerier lavet af landets 3. klasse elever. Eleverne skulle portrættere Dronningen og et vartegn fra deres respektive kommuner.

24. juni 2020
Onsdag den 24. juni åbner de tre lokalbiblioteker igen for selvbetjening, dog i et begrænset tidsrum. På alle biblioteker er det igen muligt at benytte computere samt print- og kopimaskiner.

24. juni 2020
Kolding Kommune yder efter Servicelovens § 18 økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde i kommunen.

23. juni 2020
Kolding Kommunes budget for 2021 indeholder en børnepakke, der vil glæde mange børnefamilier. Der er 16 mio. kr. om året til børne- og uddannelsesområdet, 35 mio. kr. til at udvide Lyshøjskolen, 1 mio. kr. om året til en række mindre udelivsprojekter efter erfaringerne under Corona samt en engangsinvestering på 1 mio. kr. i køkkenfaciliteter på daginstitutionsområdet.

23. juni 2020
Viften af natur- og friluftstilbud i den gamle jernbanestation Dybvadbro Station på Troldhedestien ved Kolding bliver nu udvidet til glæde for en bred gruppe af borgere. Nordea-fonden har nemlig valgt at skænke 80.000 kr. til etablering af to handicapegnede bålpladser samt oprettelse af en grejbank med friluftslivsudstyr til bål- og udeaktiviteter.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey