19. februar 2020
Nu bliver der endnu engang mulighed for, at blive klogere på fundraisingens forskellige grundsten. I starten af 2020 er der gratis seminar med fokus på nogle af de grundlæggende emner.

18. februar 2020
Cykelsti og fortov på nordsiden af Ndr. Ringvej i Kolding er afspærret på strækningen mellem Skovvangen og Frydsvej, efter en del af skråningen har løsnet sig og er faldet ned. Cyklister og fodgængere henvises til modsatte side af Ndr. Ringvej.

18. februar 2020
Mandag den 17. februar var miljøminister Lea Wermelin på besøg hos landmand Peter Hindbo. Hun var inviteret af Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, og Kolding Kommune, der gerne ville drøfte vandmiljøindsats og vise ministeren, hvordan man kan forvandle landbrugsjord med lav dyrkningsværdi til værdifuld natur.

17. februar 2020
Hvor skal Kolding Kommune planlægge nye bolig- og erhvervsområder? Det spørgsmål er - sammen med andre fokusområder i kommuneplanen - til debat, når Kommunen skyder en høringsperiode i gang den 18. februar.

17. februar 2020
Udbetaling Danmark er ved at udskifte IT-systemet, der udbetaler folke- og førtidspension.

17. februar 2020
Mandag morgen vil trafikken og parkeringsforholdene i Kolding Kommune være påvirket af de store mængder regn i weekenden.

13. februar 2020
Vejdirektoratet har gennemført en omfattende planlægningsundersøgelse af en Ny Midtjysk Motorvej fra Give til Haderslev - en såkaldt VVM-undersøgelse. Vejdirektoratet afholder borgermøder i forbindelse med den offentlige høring af VVM-redegørelsen.

13. februar 2020
I mandags - 10. februar - var det præcis 100 år siden, at en afstemning på demokratisk vis afgjorde, at flertallet af sønderjyderne stemte sig tilbage til det danske kongerige. Dagen blev fejret i Christiansfeld med prominente gæster.

11. februar 2020
Salget af byggegrunde til private er gået over al forventning i Kolding. Her blev der sidste år solgt 69 parcelhusgrunde.

10. februar 2020
I 2017 fik de danske kommune midlertidigt lov til at inddrive ubetalt ejendomsskat. Den opgave har Kolding Kommune løst effektivt. På to år er gælden fra ejendomsskat nedbragt med 96 pct.

07. februar 2020
150 iderige borgere mødte op til dialog, da Kolding Kommune arrangerede Puljens Dag den 4. februar 2020, i Arena Syd, i Vamdrup.

06. februar 2020
Koldings største integrerede daginstitution - Kildemosen - er nu officielt indviet. På trods af størrelsen formår institutionen at skabe nære og trygge rammer for børnene.

04. februar 2020
Den prikkede bjergtrøje kan skifte ejer når tourfeltet passerer stigningen Côte de Hejlsminde Strand, og den grønne pointtrøje er i spil, når rytterne skal sprinte i Verdensarvsbyen Christiansfelds historiske rammer.

03. februar 2020
Så er der godt nyt til jer, der synger i kor. Tilmeldingen for kor og korsangere fra hele landet til Sangerfest på Skamlingsbanken den 6. juni 2020 er nemlig åben.

03. februar 2020
Pr. 1. august 2020 skal der vælges forældrerepræsentanter til fællesbestyrelser og skolebestyrelser på 17 af kommunens skoler.

30. januar 2020
Du kan nå det endnu, hvis du vil have din hjertesag støbt i fundamentet på Skamlingsbankens nye oplevelsescenter. Frem til 3. februar kan du lægge din sten i varden ved siden af byggepladsen.

30. januar 2020
300 tilmeldte på knap 3 uger – igen i år har Fondskonferencen i Vejen vist sig at være et regulært hit blandt alle med interesse for fundraising. De kommer både fra Sunds i nord og København i øst, arrangementet formår at tiltrække deltagere fra hele landet.

29. januar 2020
Selvfølgelig kan man finde henkastet affald i både byerne og i naturen i Kolding Kommune. Men sammenlignet med syv af landets største kommuner ligger Kolding faktisk helt i top med hensyn til at holde kommunen ren.

28. januar 2020
50-årige Thomas Reintoft begynder som ny socialdirektør i Kolding Kommune den første marts. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Unge hos naboen i Billund Kommune.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey