18. juni 2019
Traditionen med at udskrive en plakatkonkurrence for Kolding Kulturnat er i år genopstået i en ny form. Kolding Kommune har nemlig givet opgaven til Kunstskolen Nordhøj. Med Kulturnattens tema ”Flyt Dig” som overskrift har i alt otte af kunstskolens elever arbejdet intensivt med at skabe hver deres forslag til årets Kulturnat-plakat. Resultatet er klar og den endelige plakat er udvalgt.

14. juni 2019
Kolding kommune modtog fredag aften prisen som ”Årets socialøkonomiske kommune”. Prisen blev overrakt på Folkemødet på Bornholm. og det er anden gang Kolding får prisen. Første gang var i 2015.

12. juni 2019
Skamlingsbanken har fået nye firbenede beboere. En flok geder af racen Dansk Landraceged skal hjælpe køerne med at holde buske, brombær og anden opvækst nede på de arealer, hvor der tidligere blev dyrket pyntegrønt i den nordlige del af Skamlingsbanken.

06. juni 2019
Fra tirsdag den 11. juni 2019 vil det ikke længere være muligt at parkere på den kommunale p-plads ved Klostergården i Kolding midtby.

24. maj 2019
Næsten dobbelt så mange borgere i Kolding Kommune har brevstemt til Europa-Parlamentsvalget sammenlignet med valget i 2014.

18. maj 2019
Nedrivningen af Klostergården går så småt i gang, og i første omgang sættes der byggehegn op. Om en måneds tid inddrages parkeringspladsen i Klostergade til byggeplads, og kan ikke længere bruges. Nedrivningen begynder med inventaret indenfor, og derfor går der nogle uger, før man kan se nedrivningen udefra.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.

29. april 2019
Miljø- og Fødevareministeriet har efter fundet af chlorothalonil-amidsulfonsyre i drikkevandet bedt vandværkerne om at kontrollere for stoffet ved indvindingsboringer til vandværker.

26. april 2019
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

24. april 2019
Det blev Vivi Andersen, ejer af Falderebet i Kolding, som løb med prisen Årets Ildsjæl, da der tirsdag den 23. april blev uddelt kulturpriser i Kolding. Hun modtog prisen for sit store engagement i forbindelse med Tirsdagsoplæsninger på Falderebet.

10. april 2019
Byrådet har vedtaget at udvide det trafikerede kryds Vestre Ringgade-Tøndervej-Seest Bakke i Kolding. Men det er nødvendigt at lave en ny lokalplan for området. Derfor ventes ombygningen først at komme i gang i første kvartal 2020 i stedet for fjerde kvartal 2019. Ambitionen er stadig, at projektet, som vil øge fremkommelighed og trafiksikkerhed i krydset, skal stå færdigt næste år.

10. april 2019
Har du en ide til at fejre 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920? Så har Kolding Kommune midler, som du kan søge.

05. april 2019
Et nyt mødested for fritidsliv i naturen skal skabe mulighed for, at endnu flere kan dyrke aktiviteter i den bynære natur i Kolding. Projektet er et samarbejde mellem Lokale og Anlægsfonden, Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 1,95 mio. kr. kr.

29. marts 2019
Torsdag d. 28. marts var ca. 240 borgere samlet til borgermøde om seniorbofællesskaber. En overvældende interesse som vi sætter stor pris på.

21. februar 2019
Fredningsnævnet har enstemmigt besluttet at ophæve den eksisterende fredning af Skamlingsbanken og at gennemføre en ny og udvidet fredning af det historiske område syd for Kolding. Fredningen vil sikre områdets unikke landskaber, natur og kulturhistoriske værdier. Herefter kan Kolding Kommune, Skamlingsbankeselskabet og Klokkestabelfonden komme videre med det ambitiøse projekt, som med støtte fra A.P. Møller Fonden, m.fl. skal fremtidssikre Skamlingsbanken som nationalt samlingssted med bl.a. besøgscenter og ny folkemødeplads.

07. januar 2019
Ambitionen er klar: Marina City i Kolding skal være et bæredygtigt by- og marinaområde. Derfor er området på sydsiden af Kolding Fjord nu blevet certificeret ud fra det såkaldte DGNB-system, som anvendes til at beskrive og bedømme niveauet for bæredygtighed i et byområde.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey