Har du lyst til at bruge et par dage af din sommerferie på at arbejde med sortering, genbrugsmaterialer og affald?

27.-30. juli holder Redux – Affald og Genbrug en kreativ opfindercamp for elever på 6.-8. klassetrin, der har interesse for miljøet, genbrug, design og upcycling – og som har mod på at blive inviteret ind i en verden, hvor affald først er affald, når fantasien slipper op.

Værktøjet skal findes frem og de gode ideer afprøves, når Redux – Affald og Genbrug den 27.-30. juli slår dørene op til Bronzehallen på Bronzevej 3 til en kreativ opfindercamp. Der er tilmeldingsfrist 28. juni.

Det er første gang, Redux – Affald og Genbrug har udviklet et sommerferietilbud til kommunens børn på 6.-8. klassetrin, som har lyst til at bruge et par dage af deres sommerferie på at arbejde med sortering, genbrugsmaterialer og affald. Og det bliver ikke kedeligt!

Genbrug og affald på skemaet

I løbet af opfindercampens fire dage bliver de unge deltagere gennem forskellige aktiviteter, lege og oplæg ført ind i en fantastisk og spændende verden, hvor genbrug er guld og affald først er affald, når fantasien slipper op. På opfindercampen kommer deltagerne blandt andet til at:

• Få værktøj og kasserede materialer i hænderne

• Lære om cirkulær økonomi og design for disassembly, som betyder at produkter designes, så de kan skilles ad og materialerne genanvendes

• Udvikle ideer og skabe løsninger på problemer

• Blive mestre i at sortere

• Høre spændende oplæg

• Skille materialer ad og bygge nyt

• Og meget mere!

 

Læs mere på side 23 i Kolding Kommunes ferieaktivitetsfolder. 

 

Opfindercampen ligger i forlængelse af Kolding Kommunes affaldsplan, som har til formål at øge genbrug og mindske affald ved blandt andet at involvere borgere i affaldsforebyggende projekter. Målet med opfindercampen er at bygge videre på børnenes allerede eksisterende interesse for genbrug og affald og give dem viden og værktøjer, de kan bruge derhjemme, i skolen og i fritiden.

 

Tidspunkt: 27.30. juli kl. 9-14

Aldersgruppe: 6.-8. klassetrin

Sted: Bronzehallen, Bronzevej 3, 6000 Kolding

Deltagerbetaling: Gratis

Tilmelding: Senest 28. juni på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Artiklen er publiceret 12. juni 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey