Workshop i OPI LDL projektet med borgere, kommunens medarbejdere og virksomheder

En snak imellem iværksætter bag ShowerEcoGuiden, Thomas Munch –Laursen, og Business Kolding førte i februar 2017 til en henvendelse til Kolding Kommunes En Indgang.

Thomas ønskede at teste sin ide og prototype på en løsning, som potentielt kan føre til betragtelige vandbesparelser i forbindelse med brusbad  og samtidig skabe en bevidsthed om vandforbruget blandt brugerne af løsningen, når de står under bruseren.
En løsning, som Thomas og hans partner, Niels-Arne Mikkelsen, spottede et økonomisk og energimæssigt potentiale for bl.a. i kommunale idrætsanlæg og hotelkæder.

 

Kommunale Ejendomme ved Kolding Kommune blev involveret i snakken med Thomas, som vurderede at potentialet i løsningen er i tråd med kommunens Energihandleplan, hvorefter et samarbejde mellem Thomas og idrætscenteret, Cuben, nu er etableret, der i et OPI-projekt vil teste og dokumentere effekten af ShowerEcoGuide.

 

Thomas Munch-Laursen udtaler: 

Muligheden for at test ShowerEcoGuide løsning i et af kommunens idrætscentre, giver ShowerEcoGuide en unik mulighed for at indsamle testdata, både kvalitativt og kvantitativ data omkring ShowerEcoGuide løsnings berettigelse i et idrætscenter

 

Via det tværkommunale samarbejde i OPI Living Design Lab, blev Thomas matchet med relevante medarbejdere fra Haderslev og Billund Kommuner, som tilsvarende har drøftet mulighederne for test af løsningen, ligesom en kontakt til Billund Erhvervsfremme, åbnede en dør til Hotel Legoland, der ligeledes er involveret i test af løsningen i koncernens hoteller.  

 

Udover muligheden for test af sin løsning, vurderer Thomas, at hans henvendelse til Business Kolding og Kolding Kommune har givet iværksættervirksomheden:

God sparring omkring udarbejdelse af vores OPI ansøgning, herunder viden om mulig værditilførelse ved en eventuelt implementering af ShowerEcoGuide løsningen.”

 

Læs mere om EcoShowerGuide her: http://www.showerecoguide.com/

 

En indgang

Virksomheder med interesse for test og udvikling af nye kommunale velfærdsløsninger, eller gode ideer dertil, kan henvende sig til En indgang i Kolding Kommune.

Virksomhederne screenes og der formidles kontakt til de rette forvaltningsområder, der tager stilling til mulighederne for at etablere et samarbejde med virksomheden, ligesom Business Kolding kobles på med relevant sparring til virksomheden.

Som led i projektet, OPI Living Design Lab, formidles henvendelsen tilsvarende videre til Haderslev og Billund Kommuner, hvor det er relevant med test og udvikling på tværs af flere kommuner.

 

Læs mere om En indgang her: www.livingdesignlab.dk.

 

Artiklen er publiceret 24. januar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey