24. april 2019
Det blev Vivi Andersen, ejer af Falderebet i Kolding, som løb med prisen Årets Ildsjæl, da der tirsdag den 23. april blev uddelt kulturpriser i Kolding. Hun modtog prisen for sit store engagement i forbindelse med Tirsdagsoplæsninger på Falderebet.

10. april 2019
Byrådet har vedtaget at udvide det trafikerede kryds Vestre Ringgade-Tøndervej-Seest Bakke i Kolding. Men det er nødvendigt at lave en ny lokalplan for området. Derfor ventes ombygningen først at komme i gang i første kvartal 2020 i stedet for fjerde kvartal 2019. Ambitionen er stadig, at projektet, som vil øge fremkommelighed og trafiksikkerhed i krydset, skal stå færdigt næste år.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.

29. marts 2019
Torsdag d. 28. marts var ca. 240 borgere samlet til borgermøde om seniorbofællesskaber. En overvældende interesse som vi sætter stor pris på.

11. april 2019
Fra 1. maj 2019 kan du ikke længere bruge de nuværende skrabebilletter og månedskort, når du parkerer på de attraktive p-pladser i Kolding midtby. De erstattes af digitale kort. Samtidig kommer skrabebilletter til at hedde ”dagskort”.

13. maj 2019
Har du et ældre eller bevaringsværdigt hus, du gerne vil istandsætte eller har du en faldefærdig bolig, du gerne vil rive ned? Så kan du søge om støtte fra Byfornyelsespuljen eller Landsbyfornyelsespuljen.

24. maj 2019
Torsdag den 23. maj kl. 17.00 var der overrækkelse af Frivilligbeviser i Byrådssalen på Kolding Rådhus.

21. februar 2019
Fredningsnævnet har enstemmigt besluttet at ophæve den eksisterende fredning af Skamlingsbanken og at gennemføre en ny og udvidet fredning af det historiske område syd for Kolding. Fredningen vil sikre områdets unikke landskaber, natur og kulturhistoriske værdier. Herefter kan Kolding Kommune, Skamlingsbankeselskabet og Klokkestabelfonden komme videre med det ambitiøse projekt, som med støtte fra A.P. Møller Fonden, m.fl. skal fremtidssikre Skamlingsbanken som nationalt samlingssted med bl.a. besøgscenter og ny folkemødeplads.

13. maj 2019
Nu bliver den nye cykelsti mellem Taps og Vonsild jævn og behagelig at cykle på. 21. maj går entreprenøren i gang med at lægge nyt slidlag på cykelstien. Arbejdet ventes at vare cirka ti dage.

18. maj 2019
Nedrivningen af Klostergården går så småt i gang, og i første omgang sættes der byggehegn op. Om en måneds tid inddrages parkeringspladsen i Klostergade til byggeplads, og kan ikke længere bruges. Nedrivningen begynder med inventaret indenfor, og derfor går der nogle uger, før man kan se nedrivningen udefra.

07. januar 2019
Ambitionen er klar: Marina City i Kolding skal være et bæredygtigt by- og marinaområde. Derfor er området på sydsiden af Kolding Fjord nu blevet certificeret ud fra det såkaldte DGNB-system, som anvendes til at beskrive og bedømme niveauet for bæredygtighed i et byområde.

05. april 2019
Et nyt mødested for fritidsliv i naturen skal skabe mulighed for, at endnu flere kan dyrke aktiviteter i den bynære natur i Kolding. Projektet er et samarbejde mellem Lokale og Anlægsfonden, Danmarks Idrætsforbund og Kolding Kommune. Lokale og Anlægsfonden støtter projektet med 1,95 mio. kr. kr.

21. maj 2019
Kolding Kommune er i gang med at foretage en undersøgelse af passagernes tilfredshed med busterminalen ved Kolding Banegård. Vi vil derfor gerne høre dine kommentarer til de overordnede forhold på pladsen, ventefaciliteter og få svar på spørgsmål om sikkerhed og tryghed.

10. april 2019
Har du en ide til at fejre 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920? Så har Kolding Kommune midler, som du kan søge.

21. maj 2019
Det kan lyde voldsomt når halvdelen af Kolding Kommunes Fundraising-enhed har fundet nyt arbejde, i reelle tal er det dog knap så dramatisk, men dog alligevel en reduktion i medarbejderstaben som vil kunne mærkes.

23. april 2019
Fra 1. maj 2019 bliver der markant flere gratis parkeringspladser i Kolding midtby. Gratis parkering skal bidrage til at skabe mere liv og få flere til at besøge og handle i centrum.

26. april 2019
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

24. maj 2019
Næsten dobbelt så mange borgere i Kolding Kommune har brevstemt til Europa-Parlamentsvalget sammenlignet med valget i 2014.

29. april 2019
Miljø- og Fødevareministeriet har efter fundet af chlorothalonil-amidsulfonsyre i drikkevandet bedt vandværkerne om at kontrollere for stoffet ved indvindingsboringer til vandværker.

10. maj 2019
5. juni på Grundlovsdag er der folketingsvalg. På denne side kan du læse, hvordan du brevstemmer.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey