19 byggegrunde er til salg på Sandvænget i Lunderskov.

Kolding Kommune udbyder 19 attraktive byggegrunde til salg på Sandvænget i Lunderskov. Udstykningen ligger vest for Lunderskov i nærheden af Dollerup Sø.

Lunderskov er tæt på natur og gode indkøbsmuligheder. Byen har skole til 9. klasse, og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger Lunderskov centralt både i forhold til togforbindelser og motorvejsnettet.

Informationsmøde

Lyder de nye byggegrunde som noget for dig og din familie, så kig forbi udstykningen 25. oktober 2018, fra kl. 15.00-16.30. Her vil en række medarbejdere fra kommunen stå klar til at svare på spørgsmål om byggemodningen, salgsvilkår, byggemuligheder indenfor lokalplanen m.m.

Frist 6. november

Ved bud på grundene skal købstilbud sammen med fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 6. november 2018, kl. 12.00 og sendes til kobogsalg@kolding.dk.

Du kan også sende blanketterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, bedes du kontakte os på telefon 79 79 16 77 for at aftale et tidspunkt.

Læs alt om de nye byggegrunde i temaet om udstykningen.

Artiklen er publiceret 09. Oktober 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey