Mindestøtten på toppen af Skamlingsbanken.

Om Skamlingsbanken

Skamlingsbanken er med sine 113 meter over havet Sønderjyllands højeste punkt med en storslået udsigt. Skamlingsbanken er et populært udflugtsmål og et af Danmarks store nationale og folkelige samlingssteder.

De kommende år skal der investeres store beløb i at udvikle og fremtidssikre Skamlingsbanken som national attraktion. Bl.a. har A.P. Møller Fonden skænket 40 mio. kr. til det ambitiøse projekt, som du kan læse mere om på www.kolding.dk/skamlingsbanken.

Er du interesseret i at følge det ambitiøse projekt, som skal udvikle og fremtidssikre Skamlingsbanken som national attraktion med bl.a. nyt oplevelsescenter og ny folkemødeplads? Tilmeld dig Skamlingsbankens nye nyhedsbrev. Herefter modtager du en mail, hver gang der kommer en ny historie.

”14. august har vi første spadestik til det nye oplevelsescenter, og så kommer det for alvor til at gå stærkt med udviklingen af Skamlingsbanken. Det glæder vi os til at fortælle om. Al information vil være tilgængelig på vores temaside på kommunens hjemmeside, og hvis man vil have besked, når der sker noget nyt, så kan man nu tilmelde sig vores nye nyhedsbrev på www.kolding.dk/skamlingsbanken,” fortæller projektleder Mette List, Kolding Kommune.

Parterne bag projektet – Skamlingsbankeselskabet, Fonden til Bevarelse af Klokkestablen og Kolding Kommune – oplever en stor interesse for det ambitiøse projekt, og den udvikling ventes kun at vokse de kommende år.

”Historisk er Skamlingsbanken et af Danmarks store nationale og folkelige samlingssteder, hvor folk gennem generationer har mødtes for at markere vigtige folkelige sager og for i fællesskab at fejre glædelige begivenheder. Det afspejler sig naturligvis i den store interesse, som vi oplever for projektet allerede nu, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Skamlingsbanken de kommende år bliver et endnu mere populært samlingssted,” siger Mette List.

Du kan læse mere om projektet på www.kolding.dk/skamlingsbanken. Her kan du også tilmelde sig nyhedsbrevet.

Artiklen er publiceret 12. august 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey