Her ses udstykning i Vester Nebel.

Der er stadig byggegrunde til salg i Kolding Kommune. Se her om der er en, der passer til dig.

Salget af byggegrunde til private er gået over al forventning i Kolding. Her blev der sidste år solgt 69 parcelhusgrunde.

Det er især i Drejensområdet, at der er solgt grunde, men også udstykningerne på Markvænget i Sdr. Bjert og Sønderkobbel i Christiansfeld har der været stor interesse for. I udstykningen i Sdr. Bjert er der pt. kun fire grunde tilbage.

”Vi oplever, at folk allerede inden grundene bliver sat til salg kontakter vores salgskonsulenter i Strategisk Vækst, så bevågenheden omkring grundene har været stor. Vi har også fået lavet en analyse af boligbehovet i Kolding, og her viser en rapport, som er udarbejdet af analysevirksomheden Exometric, at der i de kommende 5 år bliver behov for 1800 lejligheder i Kolding, og derfor er der i øjeblikket mange byggerier i gang rundt omkring i kommunen”, fortæller borgmester, Jørn Pedersen.

Byrådet i Kolding har igangsat en række nye udstykninger i centerbyerne, og så er der på sigt store byggeprojekter på vej som Marina City og det store parkeringsareal ved Holmsminde og Riberdyb, som også skal projektudvikles.

 

Salget af de 69 byggegrunde i Kolding er også højt sammenlignet med vores nabokommuner. I Vejle blev der sidste år solgt 44 byggegrunde, i Fredericia blev der solgt 11, mens der i Middelfart blev solgt 9. I Danmarks tredjestørste by Odense blev der sidste år solgt 19 parcelhusgrunde.

Artiklen er publiceret 11. februar 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey