Foto fra sidste års PostNord Danmark Rundt, hvor feltet kørte gennem Kolding by.
Her kan du se ruten gennem Kolding Kommune.

Torsdag den 14. september kommer det traditionsrige etapeløb PostNord Danmark Rundt nok engang gennem Kolding Kommune – denne gang med et par etablerede verdensstjerner på startlisten.

 

 

Rytterne forventes at bruge 20 minutter på at køre den godt 15 km rute gennem kommunen. Ruten går gennem via Birkemosevej til Møsvrå, Almind og Vester Nebel.

Omkring en halv time før rytterne passerer, kan man opleve reklamekaravanen. Af sikkerhedsmæssige årsager kaster karavanen kun gaver ud til publikum, der står i højre side af kørselsretningen.

Trafikken kan kortvarigt blive påvirket, når reklamekortegen og cykelrytterne kører gennem kommunen. Der opsættes ikke nogen form for afspærringer langs ruten, så tilskuere og folk langs ruten opfordres til at være opmærksomme, rette sig efter løbets officials og give rytterne plads på vejen. Det er en god ide at holde små børn i hånden og hunde i kort snor, når rytterne med stor hastighed kører forbi.

Flere af de store hold fra Tour de France deltager i Postnord Danmark Rundt – Astana, Trek-Segafredo og Cofidis – og der bliver også lejlighed til at se danske topryttere som den forsvarende vinder Michael Valgren, Matti Breschel, Chris Anker Sørensen og Rasmus Guldhammer. I år skal de kæmpe mod udenlandske stjerneryttere som Nacer Bouhanni og John Degenkolb (tidligere vinder af Paris-Roubaix), som på UCI’s WorldTour-rangliste pt ligger som henholdsvis nr. 22 og nr. 27.

I nedenstående tabel kan du se, hvornår reklamekaravanen og cykelrytterne forventes at være på udvalgte steder på ruten gennem Kolding Kommune. Det skal understreges, at der er tale om cirkatider. Mere detaljeret info om ruten finder du på løbets hjemmeside.

 

Sted Reklamekaravane (cirkatid) Feltet med rytterne (cirkatid)
Birkemosevej ved Birkemose Golf Klub (Sunweb Hill Sprint) 14:36 15:06
Møsvrå  14:41 15:11
Almind 14:43 15:13
Vester Nebel 14:51 15:21

 

Artiklen er publiceret 12. september 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey