Otte unge har meldt sig til at sidde med i Koldings Ungeklimaråd, men der er plads til mange flere.

Koldings unge vil gerne gøre en forskel for klimaet. Det er konklusionen efter det arrangement, Kolding Ungdomsråd holdte i torsdags, hvor unge mellem 13 og 30 år fra hele kommunen var inviteret til at udvikle rammerne omkring Koldings nye Ungeklimaråd.

- Det var fedt, at så mange unge mennesker med noget på hjertet mødte op til vores arrangement. Der blev diskuteret på kryds og tværs, og der var en super energi af, at de unge ville ud og faktisk gøre noget for klimaet fremfor bare at sidde og snakke, fortæller Alexander Nørup, formand for Kolding Ungdomsråd

Otte af de fremmødte unge meldte sig til at sidde med i Koldings Ungeklimaråd, men der er plads til mange flere.

- Håbet er at få endnu flere unge med på banen. På den måde kan de unge sikre sig, at deres stemme bliver hørt i klimadebatten, hvilket er vigtigt, når det er vores generation, som faktisk har en mulighed for at gøre en forskel. Der skal nemlig handles nu. Og det skal vi minde vores politikere om, fortsætter Alexander Nørup

Idéen med at etablere et klimaudvalg for de unge kommer fra det nationale ungeklimaråd, som i april måned kom med deres anbefalinger til regeringen. Nu griber Kolding Kommune bolden sammen med Koldings Ungdomsråd, og inviterer de unge ind i klimakampen.

Vil du være med i Ungeklimarådet?
Onsdag d. 25. september kl. 19.00-21.00 har du igen chancen for at komme og høre mere om Kolding Ungeklimaråd, når vi samler op på resultaterne fra vores workshop. Så er du mellem 13 og 30 år, og brænder du for at gøre en forskel for klimaet og bæredygtigheden her i Kolding, så mød op på Nytorv 11 og bliv en del af en sej gruppe af unge mennesker, der står klar til at gøre en forskel.

Ved spørgsmål kontakt da Kolding Ungdomsråd på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Artiklen er publiceret 24. september 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey