Arrangementet foregår i Vejen Idrætscenter, tirsdag den 27.februar 2018 kl. 16-21

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig og efter først-til-mølle princippet.
Tilmelding.

Frivillige foreninger og ildsjæle i Trekantområdet får nu en unik mulighed for at stå ansigt til ansigt med nogle af Danmarks største fonde, når seks kommuner inviterer til fondskonference.

 

Arrangementet foregår i Vejen Idrætscenter, tirsdag den 27.februar 2018 kl. 16-21. Aftenens formål er at få præsenteret foreninger og frivillige, for nogle af de mange muligheder som fundraising giver. Der bliver derfor plads til uformelle snakke om støttemuligheder, uddelt gode ansøgningsråd og svaret på hvordan et projekt kan laves så det skiller sig ud fra mængden.

En aften med inspiration og sparring
Der er mange gode projektidéer rundt omkring i foreningsdanmark og de små landsbysamfund. Men det kan være svært at komme fra idé til virkelighed, for hvordan gør man sit projekt unikt eller hvor kan man finde midler til at realisere projektet? Mulighederne er mange, men for en lille lokal forening kan det virke uoverskueligt overhovedet at komme i gang med at fundraise. Det ønsker seks kommuner i Trekantområdet nu at gøre noget ved.

Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og Vejen Kommuner inviterer derfor alle deres foreninger og frivillige ildsjæle til en aften med fokus på alt lige fra hvordan man skriver en god ansøgning til inspirationsoplæg og uformelle samtaler med fonde.

Endnu en fondskonference i Trekantområdet
Det er anden gang, at kommunerne i Trekantområdet går sammen om at lave en fondskonference. I 2016 var det Fredericia, Kolding, Middelfart og Vejen kommuner der sammen afholdte en Fondskonference målrettet privat-offentlige samarbejder. I 2018 er Billund og Haderslev kommuner også med, og fokus er nu på at klæde de mange frivillige foreninger og ildsjæle, der findes i alle seks kommuner, bedre på til at udvikle gode projekter.

Deltag kun i det der giver mening
Den kommende fondskonference er bygget sådan op, at deltagerne sammensætter deres eget program, og aftenen vil være en blanding af oplæg fra blandt andre NordeaFonden, Lokale- og Anlægsfonden og konkrete råd omkring f.eks. crowdfunding og projektbeskrivelse, samt uformelle snakke med fondene, kommunale repræsentanter med flere.

Arrangørerne håber, at deltagerne går derfra lidt klogere på, hvad fundraising er for en størrelse, og ikke mindst med inspiration til at føre deres projekt fra idé til virkelighed.

 

Du kan downloade og printe invitationen og programmet lige her:

Program:


16.00
Modtagelse og kaffe.


16.30
Velkomst: Præsentation af programmet og praktiske oplysninger.


16.45
Plenum:
Er ideudvikling og samskabelse alle frivilliges kop te? - Et oplæg om motivation, engagement og innovation i frivilligverdenen v/Ia Brix Ohmann.


17.30 – 20.45
Besøg en stand, før en samtale om dit projekt med fondene, vælg et oplæg og/eller skab netværk.
Se deltagerlisten i det detaljerede program.
Imens er der forplejning.


20.00 – 20.45

Plenum:
Den gode ansøgning. v/Lotte Jensen fra Up Front Europe.


20.45 – 21.00

Tak for i dag.

 

pdfDetaljeret program216.05 KB

 

Invitation til download og print:

pdfInvitation printvenlig126.21 KB

Artiklen er publiceret 12. januar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey