Kom og fejr Frivillig Fredag fredag 29. september

Frivillige inden for seniorområdet bliver hyldet til Seniorfestivalen. Det sker i forbindelse med det landsdækkende initiativ Frivillig Fredag.

Hundredvis af frivillige seniorer yder hver dag en kæmpe indsats til gavn for andre mennesker.


De frivillige har kæmpe betydning for en kommune som Kolding, der er en af de kommuner i landet, der øremærker flest penge til frivillighed målt pr. indbygger. Blandt andet er der givet 1,8 millioner kroner til frivillighed inden for seniorområdet i 2017.

 

Frivillig Fredag i Kolding
Igen i år løber det landsdækkende arrangement Frivillig Fredag af stablen. Formålet med Frivillig Fredag er at hylde frivilligheden, og hylde de frivillige der gør en forskel. Frivillig Fredag finder sted i hele landet fredag 29. september.

I forbindelse med Frivillig Fredag inviterer Seniorforvaltningen i Kolding kommune til Seniorfesti-val, som også finder sted 29. september. Helt præcist kl. 11 til 14.30 i A. L Passagen.

 

Frivillige gør en kæmpe forskel
Gitte Meyer Larsen, der er driftsleder for plejecentre, aktivitet og køkkenområdet, ser frem til Seniorfestivalen.


"Kolding Kommune støtter hvert år op om den landsdækkende begivenhed Frivillig Fredag. I år vil kommunen blandt andet arrangere seniorfestivalen. For os giver det anledning til at sætte fokus på alle de fantastiske frivillige, der dagligt gør en indsats til gavn for andre. Det er også en super god anledning til at invitere nye frivillige ind i dette fællesskab, som det jo også giver," siger Gitte Meyer Larsen, og håber, at mange har lyst til at deltage i fejringen af de frivillige inden for seniorområdet.


I samarbejde med Den Engelske pub i A.L. Passagen, er der lagt op til et brag af en festival med tapas buffet, vådt til ganen, musikalske godbidder og sjove indslag.


Vejen Garden i spidsen for optog

Talentfulde unge menensker fra Vejen Garden skyder Seniorfestivalen i gang med et festligt optog gennem Kolding gågade kl. 10.30, som starter under broen ved Søndergade/Riberdyb og slutter i Al-passagen hvor selve festivalen foregår.


Der vil være velkomst ved Seniorudvalgsformand Søren Rasmussen, Orkestret Los Dementos, Koldinghusblæserne, Bakkesangerinderne og Steve Hart med sit One man band, samt silke-stemmen fra 88-årige Derek Mathews.


For yderligere infomation kontakt aktivitetskonsulenter Else Schjødt Pedersen på Kontakt aktivitets 23 32 91 10 eller Bente Suni på 51 52 60 04.

Artiklen er publiceret 21. September 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey