Puljens Dag 2020 afholdes i Arena Syd, Idrætsvej 3, 6580 Vamdrup kl. 19.00-21.00.

Kom til Puljens Dag tirsdag den 4. februar 2020.

I 2019 afviklede Kolding Kommune for første gang Puljens Dag. Over 200 borgere mødte op for at få rådgivning og hjælp til hvordan de eventuelt kan få økonomisk tilskud til en forening, et lille projekt, en aktivitet eller et arrangement. Nu gentager kommunen successen.

Opbakningen til sidste års arrangement vidnede om et massivt behov for at få overblik og hjælp til at finde ud af, hvilke puljer, som foreninger og engagerede borgere kan søge penge fra. Derfor gentager Kolding Kommune nu successen, denne gang i Arena Syd i Vamdrup, tirsdag den 4. februar 2020 fra kl. 19-21.00.

I løbet af aftenen vil der blive afholdt forskellige minioplæg, hvor kontaktpersonerne fra de respektive puljer fortæller om puljens indhold, hvem der kan søge, hvordan man søger m.m. Derudover vil der være opstillede café-borde som ligeledes er bemandet med de respektive kontaktpersoner, hvor man kan komme og få en kort snak om sin idé og/eller projekt.

Samtlige kommunale puljer, som kan søges af borgere, foreninger og lign., der ønsker at gennemføre et projekt, arrangement eller andet vil være repræsenteret på aftenen.

Artiklen er publiceret 15. januar 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey