Visualisering af boligprojektet i Bypark Øst. Kreditering: Cebra
Visualisering: Cebra

Entreprenørvirksomheden Raundahl & Moesby A/S har sammen med tegnestuen CEBRA vundet udbuddet om et boligprojekt i Kolding midtby.

 

Der er rift om de bynære boliger i Kolding, og derfor glæder borgmester Jørn Pedersen sig over, at der nu er udsigt til 61 nye lejligheder i Bypark Øst tæt på bymidten. Byrådet valgte tirsdag et vinderprojekt blandt seks indkomne tilbud.

- Det er helt essentielt for udviklingen i Kolding, at vi har et attraktivt boligudbud, og her bliver det nye projekt i byparken en vigtig brik. Boligerne er i arkitektonisk høj kvalitet og samtidig ligger de meget attraktivt i grønne omgivelser, men stadig som en del af bymidten, fastslår Jørn Pedersen.

Projektet rummer seks punkthuse, der varierer i højden fra tre til fem etager og rummer mulighed for både leje- og ejerboliger.

 

 

For projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby A/S Morten Jensen har Kolding været et oplagt valg for deres næste byggeprojekt.

- Trekantområdet er i vækst og det vil vi gerne bidrage til. Vi synes Koldings tilgang som designby passer godt til os og så har grunden en ret unik placering centralt i byen, men også meget naturskønt, fortæller Morten Jensen og siger videre:

- Det har været vigtigt for os at lave et boligprojekt med solid arkitektur, der passer godt ind i omgivelserne, og hvor hver lejlighed får mest muligt ud af sollyset, udsigten og kontakt til naturen.

Det er det internationalt anerkendte arkitektfirma CEBRA, der har tegnet boligerne.

 

 

Om boligprojektet i Bypark Øst
Det udbudte areal i Bypark Øst er på 7.498 kvm. og indbringer i alt 13.2 mio. kr. ekskl. moms.

De seks punkthuse bliver bygget i tegl og de 61 lejligheder er skabt med en bred målgruppe for øje og skal være for alle generationer, både singler, den lille familie med børn og ældre ægtepar.

En del af salgsindtægten, knap 1.5 mio. kr., er øremærket til det klimatilpasningsprojekt, der bliver anlagt i foråret. Pengene skal finansiere tiltag, der gør parken mere attraktiv, blandt andet nye stier, beplantning og bænke.
 

Om Raundahl & Moesby A/S

Raundahl og Moesby A/S er en totalentreprenørvirksomhed med vægt på udviklings- og investeringsopgaver. I alt har virksomheden 46 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Aarhus og et kontor i København. Raundahl & Moesby A/S har udviklings- og byggeprojekter i hele landet indenfor både bolig- og erhvervsprojekter.

 

Om CEBRA
CEBRA er en dansk arkitektvirksomhed med 50 medarbejdere fordelt på to kontorer i henholdsvis Aarhus og Abu Dhabi, UAE. Her er visionen at udfordre arkitekturen. For CEBRA skal indsigten i brugeren, stedet og kulturen gå op i en højere enhed med en udpræget kunstnerisk tilgang til arkitekturen. CEBRAs projekter placerer sig primært inden for uddannelse, kultur og boliger.

 

 

 

Artiklen er publiceret 01. Februar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey