Under coronakrisen har apoteket i Jernbanegade i Kolding i en periode haft tilladelse til drive-in apotek, så kunderne kunne blive betjent uden at forlade bilen. Den tilladelse udløber nu. Fra 18. maj skal man som tidligere gå ind på apoteket, som ligger i en gågade.

I takt med at nye dele af samfundet åbnes, kommer der flere mennesker i gågaden. Derfor trækkes tilladelsen til drive-in apotek nu efter dialog med apoteket tilbage, så det fra 18. maj ikke længere vil være tilladt at køre hen til apoteket – med mindre man kører i en handicapbil, selvfølgelig.

”Med enkelte undtagelser er gågaden for gående. Nu kan vi forudse flere mennesker i midtbyen, og så har vi behov for at skabe luft mellem de gående, så vi også på den måde begrænser smitterisikoen,” siger trafikplanlægger Maja Meldgaard Grøndberg fra Kolding Kommune.

Samtidigt bliver de midlertidige p-pladser i Klostergade fjernet. De var primært reserveret til borgere, som skulle til læge eller apotek i starten af coronakrisen. Den nærmeste p-plads til denne del af midtbyen er parkeringspladsen på Holmsminde, Føtex’ P-hus eller betalingspladsen i Borchs Gård. På kommunens mobilvenlige hjemmeside www.parkering.kolding.dk kan du orienterer dig om offentlige parkeringspladser. For hovedparten af pladserne kan du også se, om der er ledig plads.

Artiklen er publiceret 15. maj 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey