Mens Sneglen er lukket for parkering, henvises bilister til p-pladserne på Behrensvej og ved Slotssøen.
Den midlertidige bibliotekspark tager form. Der bliver rullet græs ud på parkeringsarealet.

Frem til udgangen af september bliver parkeringspladsen Sneglen foran Kolding Bibliotek fyldt med liv og spændende aktiviteter. Bilister, som plejer at parkere på Sneglen, henvises til de offentlige p-pladser på Behrensvej og ved Slotssøen.

Under Kulturnatten sidste år blev Sneglen på Slotsalle omdannet til grøn oase. Forsøget var så vellykket, at politikerne har afsat penge til at skabe en midlertidig bibliotekspark på arealet i dele af sommeren i en treårig forsøgsperiode.

I år omdannes Sneglen til bibliotekspark 7. august-30. september. Tæt på Sneglen er der flere alternative parkeringsmuligheder. I bibliotekets baggård på Behrensvej er der 40 betalingspladser. Her er der ofte ledig plads. Den store p-plads ved Slotssøen rummer 43 betalingspladser samt 105 gratis p-pladser. På begge p-pladser er der handicap-pladser.

Du kan se alle offentlige p-pladser i Kolding midtby på www.kolding.dk/ppladser 

I slutningen af denne uge ventes der at være lagt græs på arealet. Biblioteket informerer løbende om de mange aktiviteter, der kommer til at præge parken under bl.a. Kulturnatten og Get Out Friluftsfestival.

Artiklen er publiceret 09. august 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey