På kortet kan du se, hvor de tre vejbroer ligger.

Den 29. juni sætter Kolding Kommune arbejdet med at renovere tre vejbroer i gang på Nørregyde i Bramdrupdam.

De tre vejbroer, der fungerer som stitunneller, er lavet på samme tidspunkt og med samme konstruktion, og derfor bliver alle tre vejbroer renoveret ”på samlebånd” for at få det overstået i én arbejdsgang. Det fortæller vejingeniør Brian Holm Simmelsgaard fra By- og Udviklingsforvaltningen.

"Vejbroerne er lavet i 1974 og er dermed 46 år gamle og trænger til en gennemgribende opdatering. Vi fornyer hele vejopbygningen fra asfalt ned til beton, hvor der lægges en ny fugtisolering. Fugtisoleringen er et tykt lag tagpap, som holder betonen fri for fugt og leder det væk," siger Brian Holm Simmelsgaard.

Arbejdet kommer til at foregå fra den 29. juni til 7. august. I denne periode vil der kun være ét spor farbart på hele strækningen, så trafikken kan afvikles i hele perioden.

"Trafikanterne får behov for at finde lidt tålmodighed frem, da der vil være en lidt langsommere afvikling af trafikken i området. Til gengæld afvikler vi arbejdet i sommerferieperioden, hvor der formentligt er mindre trafik end sædvanligt. Så har vi overstået renoveringen, når det bliver hverdag igen," fortæller Brian Holm Simmelsgaard og fortsætter:

"Vi er klar over, at arbejdet vil støje lidt inden for normal arbejdstid, men det er samtidig på et tidspunkt, hvor mange holder ferie et andet sted."

Arbejdet vil foregå på hverdage fra kl. 7-18 og eventuelt på lørdage 8-14, hvis det bliver nødvendigt for at holde tidsplanen.

Renoveringsarbejdet udføres af entreprenørvirksomheden Ommen.

Artiklen er publiceret 26. juni 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey