Der bliver mulighed for at se badminton fra øverste hylde, når verdenseliten fra den 25.-30. april skal duellere om at kunne kalde sig europæisk mester til EM i badminton.

En af verdens bedste badmintonspillere, Victor Axelsen, skal forsøge at generobre guld til de europæiske mesterskaber, når Kolding og Sydbank Arena i næste uge lægger hal til EM i badminton.

239 spillere fra den absolutte elite er samlet for at duellere om det prestigefyldte mesterskab fra tirsdag den 25. april og indtil søndag den 30. april.

Danmark stiller med topseedede spillere i alle kategorier udover damesingle, og der er derfor gode chancer for at se Dannebrog stryge til tops, når der skal duelleres om guldmedaljerne.

Internationale navne som Victor Axelsen, Carolina Marin, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Joachim Fisher Nielsen, Christinna Pedersen, Beatriz Corrales og Kamilla Rytter Juhl kæmper alle om hæderen i Sydbank Arena.

Første fjerbold skydes afsted den 25. april klokken 13.00 og hverdage er der topklasse badminton i mange timer, inden vinderne af de forskellige kategorier findes søndag eftermiddag.

Du kan se kampprogrammet og se mere om seedningen her.

Billetter kan købes på www.demmark2017.dk

Artiklen er publiceret 20. april 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey