Det nye jobnet for arbejdsgivere vil gøre det endnu lettere for virksomheder at søge efter kvalificeret arbejdskraft.

Virksomheder, der mangler en medarbejder, kan fremover selv oprette en stillingsannonce direkte i jobnet.dk. Den nye jobnet for arbejdsgivere bliver Danmarks største online CV- og jobbank.

 

Som en helt ny service kan virksomhederne nu oprette digitale jobordrer til Jobcentret. Samtidig gør det landsdækkende jobordremodul det lettere for jobcentrene at samarbejde på tværs af kommunegrænser. Derved sikres det bedste match mellem virksomhedernes efterspørgsel og den ledige arbejdskraft.

”Det er Jobcenter Koldings fornemste opgave at hjælpe de lokale virksomheder med at finde kvalificeret arbejdskraft. Og samtidig arbejde for at få de ledige tilbage på arbejdsmarkedet. Med dette nye digitale værktøj vil vi gøre det endnu nemmere for virksomhederne at søge efter kvalificeret arbejdskraft. Vi håber, at rigtigt mange af vores lokale virksomheder vil gøre brug af dette tilbud”, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Kolding, Poul Erik Jensen.

Den nye service – Jobnet for Arbejdsgivere - betyder, at en virksomhed nu digitalt kan sende en jobordre direkte til Jobcentret, som så vil hjælpe virksomheden med at finde den rigtige kandidat til jobbet. Det kan være både kortere arbejdsopgaver og længerevarende stillinger.

I forvejen er der et tæt samarbejde med Jobcentrene i de syv kommuner i Trekantområdet. Her er der en fælles rekrutteringsservice, men nu kobles samtlige jobcentre på det nye Jobnet for arbejdsgivere - jobag.jobnet.dk – som bliver Danmarks største online job- og cv-bank.

”Vi står klar til at hjælpe virksomhederne i gang med den nye service, som vi forventer os meget af. Men der er også stadig mulighed for at ringe til os og få hjælp. Jobnet for Arbejdsgivere er en direkte kanal for virksomheder til jobcentret omkring behov for nye medarbejdere”, fortæller Jakob Gudbrand, jobcenterchef i Kolding.

En jobordre er en 'bestilling' af nye medarbejdere hos jobcentrene. Virksomhederne kan kontakte jobcentret omkring et konkret behov for én eller flere medarbejdere, hvorefter jobcentret finder kvalificerede kandidater og kan sende CV’er direkte til virksomheder. På Jobnet for Arbejdsgivere kan virksomheder følge jobordren og kommunikere med jobcentret omkring deres rekrutteringsønsker.

 

Artiklen er publiceret 13. Februar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey