30. juni 2020
Sommerferie i fritid og idræt.

21. juni 2020
Kolding Kommune, Kolding KFUM Atletik og Seest Boldklub er blevet enige om at placere kommunes nye atletikanlæg i Seest Idrætspark. Det danner grobund for udvikling af motion og bevægelse i naturen, inspirerende idrætsmiljøer og synergi mellem brugerne og Trailcentret i et nyt idrætsmekka i Seest.

16. juni 2020
Har din forening mistet indtægter som følge af Covid-19 nedlukningen, så har I nu muligheden for at søge støtte til nye events og arrangementer for at få noget af det tabte tilbage.

11. juni 2020
Fritids- og Idrætsudvalget har netop behandlet en masterplan der skal danne grundlag for udvikling af fremtidens stadion i Kolding. Planen skitserer en overordnet vision, der viser de store linjer for den udvikling, som skal ske for byens stadion over de næste mange år. Masterplanen tager afsæt i det traditionsrige, bynære stadion på Marcus Allé som skal udvikles i et tæt samspil mellem kommunen og Kolding IF.

09. juni 2020
Sensommeren og efteråret kan blive penge værd for foreningslivet i Kolding Kommune. Fundraising-enheden er nemlig på banen igen, med en række seminarer om ekstern finansiering.

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni blev det igen tilladt at bruge indendørs fritids- og idrætsfaciliteter. Kommunale lokaler kan bruges fra den 11. juni.

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni er der kommet nye retningslinjer for udendørs fritids- og idrætsaktiviteter. Herunder følger en kort oversigt over nogle af ændringerne.

14. maj 2020
Kære foreninger, fritidsklubber og fritids- og idrætsfaciliteter. Der sker rigtig meget i forbindelse med corona og retningslinjer bliver hele tiden opdateret. Der er desværre også forskellige modstridende meldinger fra centrale myndigheder omkring anvendelsen af de indendørs fritidsfaciliteter/klubhuse.

12. maj 2020
På baggrund af regeringens og folketingets øvrige partiers aftale den 7. maj om genåbningens fase 2 vedrørende udendørs aktiviteter og professionel idræt, har KL været i dialog med Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Boldspil Union og en række kommuner om hvilke praktiske råd, der vil være gavnlige at have klar til foreninger – herunder fodboldklubberne - som har udendørs aktiviteter, der finder sted i kommunale faciliteter.

07. maj 2020
Folketingets partier begynder nu at åbne det danske samfund op igen. Dog er der fortsat en lang række restriktioner i det danske samfund for fortsat at forsøge at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark.

07. maj 2020
Fritids- og idrætsforeninger har mulighed for at søge økonomisk kompensation for ekstraordinære udgifter som følge af Corona-krisen.

05. maj 2020
Foreningslivet er mere eller mindre lukket ned, men der er mulighed for deltage i forskellige online kurser og møder mm. og mange af dem er gratis. Vi har forsøgt at samle et overblik her.

05. maj 2020
VM i orienteringsløb, WOC, bliver afviklet i sommeren 2022 i Kolding, Fredericia og Vejle. Oprindeligt var mesterskabet planlagt til afvikling i juli i år, men pga. covid19-udbruddet har det været nødvendigt at udskyde eventen.

03. maj 2020
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du finder masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

24. april 2020
Koldings nye trailcenter begynder for alvor at tage form. Trailcenteret rejser sig som en markant bygning i Seest Idrætspark og signalerer, at den som det første trailcenter i Danmark er noget helt særligt.

21. april 2020
Den 21. april 2020 åbnes der igen for brug af kommunale UDENDØRS fritids- og idrætsanlæg til udendørs aktiviteter uden kropskontakt, hvis aktiviteten holder sig inden for myndighedernes generelle anbefalinger, der er offentliggjort på coronasmitte.dk

14. april 2020
Mandag aften den 6/4-20 meddelte statsminister Mette Frederiksen, at langt de fleste restriktioner i det danske samfund forlænges til og med 10. maj 2020 for fortsat at forsøge mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket.

25. marts 2020
Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.

18. marts 2020
Al aktivitet i haller, klubber, spejderhytter, rideklubber m.m. stoppes med virkning fra i dag den 18. marts kl. 10.00

28. januar 2020
Ansøgningsfristen for anlægsønsker til budget 2021 med overslagsår 2022 – 2024 er den 1. marts 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey