24. oktober 2020
Nuværende restriktioner forlænges og samtidig indføres nye restriktioner. Forsamlingsforbuddet sænkes til 10 personer og der indføres krav om mundbind i fritids- og idrætsfaciliteter.

07. oktober 2020
I Kolding er vi utrolig glade for den store frivillige indsats, der laves rundt om i det folkeoplysende foreningsliv. Frivilligheden skal fejres og det gøres bl. a. ved uddeling af hele 6 priser på Fritids- og Idrætsområdet samt op til 10 ungdomslederpriser. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have priserne ved at indstille dine favoritter. Priserne uddeles i forbindelse med et prisshow for fritids og idrætsområdet den 11. februar på Kolding Teater.

30. september 2020
COVID-19-smitten i Danmark er fortsat på et højt niveau, og derfor forlænges de nuværende landsdækkende tiltag til og med den 31. oktober. Vi skal alle gøre, hvad vi kan for at få bugt med COVID-19. Vi sender jer derfor igen den allerstørste opfordring til, at vi fortsat hjælper hinanden med at overholde gældende retningslinjer og særligt huske de helt enkle råd om afstand, afspritning m.m.

24. september 2020
Fra den 19. september er der indført nye restriktioner og anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Der er desværre en stigning i smittede med Corona i Kolding Kommune, derfor er det vigtigt, at alle hjælper til med at forbygge. Det er fortsat ok at gennemføre aktiviteter i fritidslivet, hvis retningslinjerne overholdes. Der opfordres til at aflyse sociale arrangementer.

24. september 2020
Turneringsudvalget i Jydsk Håndbold Forbund har besluttet, at turneringshåndbold sættes på pause fra den 25. september til og med den 16. oktober 2020.

13. august 2020
Kolding Kommune udskyder pulje til fejring af Tour de France. Det er den naturlige konsekvens af, at Tour de France i Danmark er flyttet til 2022.

06. august 2020
I løbet af efteråret bliver der afholdt fire fundraising-seminarer, med fokus på de mest grundlæggende emner som: ”Hvem kan fundraise og hvad kan der fundraises til”, ”Hvor finder man de relevante fonde” og ”Tips & tricks til den gode fondsansøgning”.

21. juni 2020
Kolding Kommune, Kolding KFUM Atletik og Seest Boldklub er blevet enige om at placere kommunes nye atletikanlæg i Seest Idrætspark. Det danner grobund for udvikling af motion og bevægelse i naturen, inspirerende idrætsmiljøer og synergi mellem brugerne og Trailcentret i et nyt idrætsmekka i Seest.

11. juni 2020
Fritids- og Idrætsudvalget har netop behandlet en masterplan der skal danne grundlag for udvikling af fremtidens stadion i Kolding. Planen skitserer en overordnet vision, der viser de store linjer for den udvikling, som skal ske for byens stadion over de næste mange år. Masterplanen tager afsæt i det traditionsrige, bynære stadion på Marcus Allé som skal udvikles i et tæt samspil mellem kommunen og Kolding IF.

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni blev det igen tilladt at bruge indendørs fritids- og idrætsfaciliteter. Kommunale lokaler kan bruges fra den 11. juni.

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni er der kommet nye retningslinjer for udendørs fritids- og idrætsaktiviteter. Herunder følger en kort oversigt over nogle af ændringerne.

14. maj 2020
Kære foreninger, fritidsklubber og fritids- og idrætsfaciliteter. Der sker rigtig meget i forbindelse med corona og retningslinjer bliver hele tiden opdateret. Der er desværre også forskellige modstridende meldinger fra centrale myndigheder omkring anvendelsen af de indendørs fritidsfaciliteter/klubhuse.

12. maj 2020
På baggrund af regeringens og folketingets øvrige partiers aftale den 7. maj om genåbningens fase 2 vedrørende udendørs aktiviteter og professionel idræt, har KL været i dialog med Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Boldspil Union og en række kommuner om hvilke praktiske råd, der vil være gavnlige at have klar til foreninger – herunder fodboldklubberne - som har udendørs aktiviteter, der finder sted i kommunale faciliteter.

07. maj 2020
Folketingets partier begynder nu at åbne det danske samfund op igen. Dog er der fortsat en lang række restriktioner i det danske samfund for fortsat at forsøge at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark.

07. maj 2020
Fritids- og idrætsforeninger har mulighed for at søge økonomisk kompensation for ekstraordinære udgifter som følge af Corona-krisen.

24. april 2020
Koldings nye trailcenter begynder for alvor at tage form. Trailcenteret rejser sig som en markant bygning i Seest Idrætspark og signalerer, at den som det første trailcenter i Danmark er noget helt særligt.

21. april 2020
Den 21. april 2020 åbnes der igen for brug af kommunale UDENDØRS fritids- og idrætsanlæg til udendørs aktiviteter uden kropskontakt, hvis aktiviteten holder sig inden for myndighedernes generelle anbefalinger, der er offentliggjort på coronasmitte.dk

14. april 2020
Mandag aften den 6/4-20 meddelte statsminister Mette Frederiksen, at langt de fleste restriktioner i det danske samfund forlænges til og med 10. maj 2020 for fortsat at forsøge mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket.

25. marts 2020
Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey