Alle fritids- og idrætsfaciliteter er lukket til og med den 13. april 2020

Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.

Regeringen fastholder også deres anbefaling indtil videre, at vi ikke forsamles mere end max. 10 personer ad gangen, og at vi alle skal tænke os om. Det skal vi gøre, når vi motionerer på stræder og stier, og hvor vi ellers færdes.

 

Vi ved også, at alle idrætsorganisationer og special forbund m. fl. opfordrer deres medlemmer til at vise samfundssind. Det betyder bl.a., at vi ikke skal ikke skal dyrke idræt der, hvor der er risiko for at flere mennesker kommer i kontakt med hinanden. Vi kan som eks. nævne Dansk Rideforbund og Dansk Golf Union som i deres nyhedsmail og på deres hjemmesider kommer med deres anbefalinger.

 

Kolding Kommune vil på linie med både Regeringen og vores Dronning Margrethe (uden samling i øvrigt) opfordre til, at vi alle bidrager og hjælper hinanden med at komme igennem denne store krise. Vi står alle på uberørt land, og det er nu det store fællesskab virkelig skal stå sin prøve.

 

På den måde er vi alle med til at forebygge smittespredning af coronavirus.

 

Lige til sidst, en lille bøn. Hvis I, i jeres gemmer, har håndsprit og værnemidler stående vil de blive taget i mod med kyshånd i det kommunale beredskab. Kontakt i givet fald Lilly Ravnsbæk-Toft på Kolding Kommunes lager. Hun kan træffes på tlf. 7979 4770.

 

Pas godt på jer selv og hinanden!

 

På vegne af hele fritids- og idrætsteamet

Kurt Smidt

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey