Alle fodboldklubber har fået en mail direkte fra Paul Frandsen

På baggrund af regeringens og folketingets øvrige partiers aftale den 7. maj om genåbningens fase 2 vedrørende udendørs aktiviteter og professionel idræt, har KL været i dialog med Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Boldspil Union og en række kommuner om hvilke praktiske råd, der vil være gavnlige at have klar til foreninger – herunder fodboldklubberne - som har udendørs aktiviteter, der finder sted i kommunale faciliteter.

Vedhæftet finder I den pdffælles udmelding fra KL, DIF, DGI og DBU140.79 KB, som alle parter formidler i samme form til deres respektive medlemsforeninger. Udmeldingen skal understøtte at åbningen sker ud fra nogle fælles regelsæt og med mest mulig afklaring af de praktiske udfordringer ved genåbningen.

 

KL er desuden i dialog med Kulturministeriet i sektorpartnerskabet om foreninger og idræt i relation til yderligere retningslinjer og afklaring af eventuelle gråzoner.

 

Har I spørgsmål, er I som altid velkommen os.

 

Mange hilsner Fritids- og Idrætsafdelingen

 

Kurt Smidt tlf. 3054 6593 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Paul Frandsen tlf. 2170 8197 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mona Bruun Enevoldsen tlf. 7979 1843 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommunale boldbaner kan fra nu af igen benyttes til fodboldtræning af fodboldklubberne under forudsætning af, at det sker inden for Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 

Fodboldklubberne har fået en mail direkte fra Paul Frandsen om, hvordan det rent praktisk kommer til at foregå med opstregning og en tidsplan for, hvornår det sker. Vi forventer, at alle baner er klar senest den 20. maj.

DIF, DGI og DBU har udarbejdet retningslinjer for genoptagelse af fodboldtræning ud fra et forsigtighedsprincip, der ligger inden Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så fodboldtræningen kan udføres sundhedsmæssigt forsvarligt. Dette betyder eksempelvis, at der maksimalt må være 10 personer på en fodboldbane, og at aktiviteterne foregår uden kropskontakt. Fodboldklubberne opfordres hermed til at anvende disse retningslinjer for genoptagelse af fodboldaktiviteter.

 

DBU_Corona_Baner.png

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey