Mestre fra 2017

Hvis der er nogen i din forening, der er blevet danske mestre under DIF's specialforbund, har deltaget for 1. gang eller taget medaljer ved internationale mesterskaber (NM, EM, VM og OL), debuteret på landshold eller foreningen har hold, der er rykket op i højeste række inden for DIF's specialforbund, så er det nu, de skal indberettes til Hædring af mestre.

Det er foreningen, der skal sørge for at indberette dem, der skal hædres. Det sker ved at udfylde formularen indberetning til hædring af mestre fra 2019 senest den 15. januar 2020.


Når indberetningerne er gennemgået sammen med Kolding Idrætsråd efter fristens udløb den 15. januar 2020 gives der en tilbagemelding, om indberetningen er korrekt.

 

Vi vil gerne lave en billedkavalkade af udøverne til brug ved arrangementet. Hvis I har lyst til at bidrage hertil, bedes I sende 1 stk. billede af hver udøver eller gerne af holdet fra mesterskabet/præmieoverrækkelsen. Billedet skal være navngivet med navn og forening. Billederne skal sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mestrene vil blive hædret tirsdag den 3. marts kl. 18.30-21.30 på Kolding Teater til et nyt prisshow.

Artiklen er publiceret 06. december 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey