Indendørs fritids- og idrætsfaciliteter er fortsat lukket

Kære foreninger, fritidsklubber og fritids- og idrætsfaciliteter. Der sker rigtig meget i forbindelse med corona og retningslinjer bliver hele tiden opdateret. Der er desværre også forskellige modstridende meldinger fra centrale myndigheder omkring anvendelsen af de indendørs fritidsfaciliteter/klubhuse.

I Kolding Kommune gælder det fortsat, at kommunale klubhuse, omklædningsfaciliteter og toiletter er lukket og ikke kan benyttes til aktivitet, herunder mødeaktivitet. Dette betyder, at der skal klædes om hjemmefra og at der ikke er adgang til toiletter i forbindelse med foreningsaktiviteterne. Det er tilladt at hente materiale og udstyr i tilhørende redskabs- og materialerum, men ophold i disse lokaler er ikke tilladt. Såfremt der er klubber, hvis redskabs- og materiale ligger i tilknytning til en skole, er det klubbens eget ansvar at koordinere med den pågældende skole vedr. adgangsmuligheder.

 

I Kolding Kommune lægger vi os op af DIF og DGI’s retningslinjer for udendørs idræt.

 

Hvis det er muligt, holdes to meters afstand ved aktiviteter i bevægelse eller ved fysiske anstrengelser. Bemærk at retningslinjerne nu tillader sports- og idrætsaktiviteter med fysisk kontakt, hvis der er tale om sporadisk kontakt og man har stor opmærksomhed på sundhedsmyndighedernes anbefalinger – særligt hygiejne og kontaktsmitte – og i øvrigt følger retningslinjerne, der kan ses her: https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona

 

For en god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at retningslinjerne ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Har I spørgsmål, er I som altid velkommen os.

 

Kurt Smidt tlf. 3054 6593 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Paul Frandsen tlf. 2170 8197 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mona Bruun Enevoldsen tlf. 7979 1843 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mange hilsner Fritids- og Idrætsafdelingen

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey