Der er tilladt at afvikle konkurrence- og turneringsvirksomhed, hvis forsamlingsforbud og de generelle sundhedsmæssige anbefalinger kan efterleves på forsvarlig vis

Fra og med den 8. juni er der kommet nye retningslinjer for udendørs fritids- og idrætsaktiviteter. Herunder følger en kort oversigt over nogle af ændringerne.

Forsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer.

Udendørs idrætsfaciliteter som boldbaner samt udendørsarealer, som benyttes til f. eks. idræt, spejder, korsang, musik- og teaterudøvelse, kan inddeles i mindre felter med afsæt i Sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger om afstand. Udendørs aktiviteter kan foregå i grupper af maksimalt 50 personer incl. egen instruktør i hvert felt.

 

Mindst 1 m. afstand mellem personer i det offentlige rum.

Mindst 2 m. afstand mellem personer ved fysisk aktivitet og aktiviteter med kraftig udånding.

 

I offentlige lokaler gælder:

Max. 1 person pr. 2 m2 ved primært siddende aktiviteter.

Max. 1 person pr. 4 m2 ved andre aktiviteter.

 

Kravet om 4 m2 pr. person gælder også omklædningsrum.

 

Det kan evt. være en god idé at udpege en coronavært/ansvarlig i forbindelse med styring af deltagerantal i de enkelte aktiviteter.

Kommunale klublokaler kan åbne fra den 11. juni, da vi har behov for at få styr på rengøringen af toiletter og omklædningsfaciliteter.

 

Fra den 11. juni rengøres toiletter og omklædningsfaciliteter efter den ”normale” rengøringsplan i de kommunale lokaler. Der er ingen rengøring i løbet af weekenden, derfor vil der som udgangspunkt ikke være adgang til kommunale lokaler, toiletter og omklædningsfaciliteter lørdag og søndag. Har I et konkret ønske om at få adgang i weekenden, så henvend jer til os, så undersøger vi, om der kan findes en løsning.

 

Foreninger i egne og lejede lokaler skal selv sikre, at retningslinjer herunder rengøring overholdes.

For en god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at pdfretningslinjerne314.05 KB ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Har I spørgsmål, er I som altid velkommen os.

 

Kurt Smidt tlf. 3054 6593 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Paul Frandsen tlf. 2170 8197 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mona Bruun Enevoldsen tlf. 7979 1843 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mange hilsner Fritids- og Idrætsafdelingen

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey