Kolding Kommune har oprettet en pulje, som skal understøtte lokale initiativer i forbindelse med Tour de France 2021, hvor etape tre går gennem Kolding Kommune. Der er nu åbnet for ansøninger, men på grund af situationen med Corona, er ansøgningsfristen udskudt til august.

Ansøgningsfrist

Når Tour de France kommer til Danmark i 2021, lægger Kolding Kommune asfalt til en del af den ca. 170 km lange etape fra Vejle til Sønderborg. Dét vil vi gerne fejre sammen med foreninger, virksomheder, borgere og frivillige. Derfor har Kolding Kommune etableret en pulje til aktiviteter og initiativer, der understøtter foreninger og andre lokale aktørers bidrag til fejringen i forbindelse med Tour de France 2021.

 

Puljen er nu som planlagt åbnet for ansøgninger, men fristen for at søge er flyttet til 1. august 2020.

 

Grunden til, at fristen flyttes, er den nuværende situation med coronavirus, hvor foreninger og andre ikke har mulighed for at mødes og sammen laver planer for Tour de France 2021. 

 

 

Alle der gerne vil tage initiativ til en aktivitet, som kan gøre Tour de France 2021 i Kolding Kommune festlig, sjov og synlig, kan søge Kolding Kommunes Tour de France-pulje.

Puljen er åben for ansøgninger fra sportsforeninger, kulturelle foreninger, institutioner, enkeltpersoner og øvrige aktører, der ønsker at understøtte fejringen i forbindelse med Tour de France 2021.

De Tour-relaterede aktiviteter skal tænkes i bred forstand som initiativer, der kan aktivere lokalsamfundet og ”få hele Kolding i gult”. Tourens vej gennem Kolding Kommune skal være en begivenhed, som alle kan tage del i. Der kan for eksempel være tale om elementer til en folkefest, udsmykning, cykelløb eller andre aktiviteter, der skaber opmærksomhed om Touren.

På siden Tour de France-pulje kan du læse mere om kriterierne og hvordan du søger.

Artiklen er publiceret 17. marts 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey