Vi ses den 27. februar 2018 kl. 16-21 i Vejen Idrætscenter!

Sidste tilmeldingsfrist er den 14. februar - tilmelding kan ske fra fundraisings projektrum på kolding.dk - klik lige her: Kolding.dk/fundraising

 

De første 400 personer har nu tilmeldt sig Fondskonferencen i Vejen Idrætscenter den 27. februar 2018, og med kun 100 pladser tilbage og en tilmeldingsfrist lige rundt om hjørnet, så er det ved at være sidste udkald.

Konferencen henvender sig til frivillige foreninger og ildsjæle i Trekantområdet og formålet med arrangementet er at få præsenteret foreninger og frivillige, for nogle af de mange muligheder som fundraising giver.

Programmet er sammensat nøje med udgangspunkt i, at klæde foreningerne og de mange frivillige bedst muligt på, i forhold til at kunne gå hjem og søge fondsmidler efterfølgende. Der vil derfor både være mulighed for, at få en snak med nogle af de fonde der donere midler til foreningslivet ligesom flere konsulenter indenfor fondsbranchen vil stå til rådighed med gode råd og vejledning.

Er du ikke blandt de godt 400 der allerede har sikret sig adgang til konferencen, så skynd dig ind forbi www.kolding.dk/fundraising så du også kan blive klogere på:

  • Støttemuligheder til dine projektidéer
  • Tips til fondsansøgninger
  • Få chancen for at møde mulige samarbejdspartnere
  • Ta' en snak med fonde om dit projekt
  • Høre om udviklingsmuligheder for foreninger

Artiklen er publiceret 08. februar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey