Kulturforeninger er de første der inviteres til seminar i foråret 2018.

Praktisk info
Dato: 1. marts 2018
Kl. 17.00 – 18.30
Nytorv 11, 6000 Kolding
lokale 1.2

Tilmelding til:
Nicklas Ejby Pedersen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 79795030

Alle kulturforeningerne i Kolding Kommune inviteres nu til gratis seminar om de mange muligheder der er for at finde økonomiske midler via fundraising og puljer.

Foreningerne i Kolding Kommune får i løbet af foråret igen mulighed for at komme på gratis seminar om fundraising. Det gratis tilbud fortsætter som følge af de meget positive tilbagemeldinger fra de foreninger der deltog i efteråret 2017.

Det er Fundraising-enheden i Kolding Kommune der udbyder seminarerne, første gang i foråret er torsdag den 1. marts. Invitationen gælder i denne her første omgang for alle kulturforeningerne i Kolding Kommune.

Ganske som de tidligere seminarer, vil foreningerne få informationer om kunsten at søge fonde til deres projekter. Foreningerne bliver både præsenteret for metoder i, hvordan de finder de rigtige fonde, og hvordan et projekt kan skrues sammen så det bliver præsenteret korrekt for den enkelte fond.

Fundraising-enheden har selv udarbejdet materialerne til seminaret, og løbende tilpasset det ud fra de input, som de tidligere deltagere har leveret. Det er altså et seminar der er skræddersyet til målgruppen, og det er ikke et krav, eller en forudsætning, at man tidligere har arbejdet med fundraising, eller har en længere økonomiuddannelse.

Tilbagemeldingerne fra deltagerne har hidtil været yderst positive, de fleste er gået hjem fra seminaret med en fornemmelse af, at de kunne sætte gang i en proces, der i sidste ende kan betyde, at de kan realisere deres foreningers projekter.

Ud over at afholde seminar, står Fundraising-enheden klar til at assistere foreningerne i bestræbelserne på at opnå ekstern finansiering.

Seminarrækken, som Fundraising-enheden altså løbende afholder, er et resultat af arbejdet med Kolding Kommunes Fundraising-strategi vol. 2.0, hvor det ene indsatsområde er at gøre hinanden bedre gennem vidensdeling.

Du kan læse mere om fundraising her.

Artiklen er publiceret 23. januar 2018
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey