Rasmus Munch fra fonde.dk præsenterede selv de væsentligste opdateringer på fonde.dk siden.

Kolding Kommune har nu i flere år haft et tæt samarbejde med firmaet bag Fonde.dk - en af Danmarks mest succesfulde fundraising virksomheder, www.fundraiseren.dk som bl.a. har udgivet bestselleren Håndbog i Fundraising og står bag den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse i netop Kolding.


Er du endnu ikke bruger af www.fonde.dk kan du blive det ved at kontakte Fundraising-koordinator, Mette Kuntz Jensen, via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tirsdag den 8. januar 2019 var 30 ildsjæle fra Kolding Kommunes foreningsliv mødt op til workshop, hvor de fik en grundig introduktion og gennemgang af relanceringen af fondsdatabasen fonde.dk. Workshoppen var forbeholdt allerede eksisterende brugere af fondsdatabasen, og var udbudt efter først-til-mølle princippet.

Det opdaterede site, som både skulle være hurtigere og mere stabilt, indeholder en række nye funktioner til stor gavn for brugerne. Blandt andet er der nu adgang til årsrapporter og offentlige fondsdata (fx om fondsbestyrelse og nøgletal) ligesom der er udviklet et e-bibliotek med nye podcasts med interviews af danske fondsdirektører, rapporter/udgivelser og redigerbare skabeloner.

Fundraising-koordinator fra Kolding Kommune, Mette Kuntz Jensen, er sikker på, at brugerne vil tage godt imod det nye og forbedrede fonde.dk.

- Workshoppen blev fuldt booket på kun 3 timer, så efterspørgslen har været enorm. Jeg er slet ikke i tvivl om, at databasen er en stor hjælp for vores mange frivillige ildsjæle, der til dagligt yder en stor indsats i forhold til både, at holde gang i, og udvikle foreningslivet i Kolding og at de nye funktioner vil blive modtaget med kyshånd, fortæller Mette Kuntz Jensen.

Flere workshops undervejs
Grundet den store efterspørgsel arbejder Kolding Kommunes fundraising-enhed i øjeblikket på at undersøge mulighederne for at oprette og afvikle endnu en workshop senere på året, hvor både eksisterende og nye brugere vil få muligheden for en gennemgang af fondsdatabasen.

  

 

 

Artiklen er publiceret 09. januar 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey