Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Her kan du se en skitse over den kommende dialogproces, som skal føre til mere by og grønnere erhvervshavn. Klik på illustrationen og se den i stor størrelse.

De kommende måneder gennemføres en række møder, hvor borgere, erhvervsliv og andre interesserede får mulighed for at komme med input til arbejdet med en politisk vision for udviklingen af Koldings havneområder.

Tirsdag den 3. marts lagde vi ud med to møder mellem forligskredsen, som består af gruppeformændene fra alle partier og løsgænger Hanne Dam, og henholdsvis Kolding Havns bestyrelse og havnens virksomheder. Formålet med møderne var at drøfte dialogprocessen igennem og afklare, om der er behov for flere møder og inddragelse af yderligere interessenter.

Dialogprocessen er planlagt af Kolding Kommune i samarbejde med Kolding Havn. Der er planlagt flere møder med havnens virksomheder og brancheorganisationer, en række udvalgte råd, der repræsenterer et bredt felt af interesser, samt Koldings lokale erhvervsliv i samarbejde med Business Kolding.

Derudover bliver der holdt en stor åben workshop 30. marts, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Herefter følger et åbent arrangement i Bytikken i Jernbanegade samt flere rundvisninger på havnen.

Hvis du har input om udviklingen af Koldings havneområder, kan de også sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 27. april 2020.

Processen er dynamisk, og hvis der f.eks. bliver behov for flere møder, er der åbenhed for det.

Artiklen er publiceret 06. marts 2020
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey