27. juni 2016
Når det bliver sommer, henvender mange studerende sig til jobcenteret for at få økonomisk hjælp.

28. juni 2016
Husk at notere det, hvis I laver særlige aftaler med jeres medarbejdere. Så er dokumentationen på plads, hvis der skulle blive behov for den på et senere tidspunkt.

14. juni 2016
Tidligere tiders mange AB blanketter til ansøgning om tilskud til oprettelse af særlige jobforløb som løntilskud og praktik er nu afløst af en digital, brugervenlig og dialogbaseret løsning, der sparer tid og ressourcer for både dig og jobcenteret.

14. juni 2016
Ved Jobcenter Kolding forsøger vi hele tiden at blive klogere på, hvordan vi kan blive bedre til at afdække behovet for arbejdskraft hos de virksomheder, som vi arbejder sammen med.

17. maj 2016
6 ugers arbejde lyder ikke af meget, men for en række modtagere af kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse vil det i fremtiden have enorm betydning for deres hverdag, om de minimum 6 uger om året har mulighed for at have et ordinært fuldtidsarbejde og dermed få en tilknytning til arbejdsmarkedet.

17. maj 2016
PraktikBooster skal få flere unge ud i praktik i virksomhederne - dels ved at de unge bliver kampklar til at sparke dørene ind og dels ved at virksomhederne åbner dørene og tager ansvar for at uddanne fremtidens medarbejdere! Sådan!

02. maj 2016
HK, IBA erhvervsakademi Kolding og Jobcenter Kolding har i samarbejde udviklet et specialdesignet undervisningsforløb målrettet en blandet gruppe HK’ere. Forløbet henvender sig til ledige med over 6 måneders ledighed og er blevet døbt ”Sælg dig selv”.

02. maj 2016
En række virksomheder i Kolding har lige det ekstra overskud! Og her tænkes ikke på overskud i kroner og øre, men på overskud til andre mennesker. Her har man nemlig sagt ja til at tage en sprogpraktikant ind og være en del af virksomheden.

09. oktober 2015
500 flere er kommet i job i Kolding, og det blev fejret med en prisoverrækkelse fredag den 2. oktober i Café Kolding

25. juni 2014
Mange ledige får stort udbytte ud af at komme i virksomhedspraktik. Nogle af dem har dog flere problemer end ledighed. Og det stiller krav til medarbejderne på virksomheden om at kunne lidt ekstra. I netværket for mentorer klæder Jobcenter Kolding dem godt på.

08. oktober 2014
At skabe gode faglærte tager tid og er en investering for virksomheden, som først lønner sig efter en periode. Men det er et klogt sats at gøre, for vi får ingen vækst i fremtiden, hvis medarbejderne mangler.

24. marts 2014
Lad Jobformidlingen klare rekrutteringen. Jobcenter Kolding oprettede sidste år en Jobformidling, som hjælper virksomhederne i kommunen med at skaffe medarbejdere. Og siden da er 270 ordrer kommet ind fra virksomheder i kommunen, der gerne vil have gratis hjælp med at finde deres næste medarbejder

07. oktober 2014
Kan et fleksjob vokse? Og hvad med medarbejderen? Kan nye kompetencer og opgaver komme til og skabe ny udvikling i jobbets indhold og medarbejderens opgaver? Det skal et nyt projekt prøve kræfter med, som Jobcenter Kolding lige nu søger virksomheder til.

25. juni 2014
Brug for en lærling? Vælg én med erfaring, der tager ansvar! En lærling er vel en lærling – eller hvad? Nej ikke altid, for nogle starter først som voksne, og har derfor erfaringer med i bagagen, som gør dem mere selvstændige og ansvarlige. Så måske det er en voksenlærling, du har brug for på din virksomhed?
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey