AMU Syd og Jobcenter Kolding på besøg sammen.

Ved Jobcenter Kolding forsøger vi hele tiden at blive klogere på, hvordan vi kan blive bedre til at afdække behovet for arbejdskraft hos de virksomheder, som vi arbejder sammen med.

Ofte efterspørges de samme tilbud i de samme brancher. Det kan være mangel på faglært arbejdskraft eller mulighed for efteruddannelse. Men virksomheden skal banke på flere døre for at få sine behov opfyldt. Det vil vi gerne gøre nemmere, sådan at virksomhederne fremover kan henvende sig det samme sted og alligevel få al den information og hjælp, de har brug for.

Sammen med AMU Syd planlægger vi derfor en række besøg hos lokale metal- og entreprenørvirksomheder. I første omgang er målet at finde en model for, hvordan disse besøg afvikles, sådan at alle parter får mest muligt ud af det. Vi skal sammen dykke ned to spændende brancher for at finde ud af, hvor AMU Syd og jobcenteret sammen og hver for sig kan byde ind med tilbud til virksomhederne om arbejdskraft, lærlinge og uddannelse.

Vi starter med besøg i slutningen af juni og kører derefter ud hele august og september. Her i første omgang fokuseres der på virksomheder med 15 ansatte og derover. Besøgene gennemføres af en virksomhedskonsulent fra henholdsvis Jobcenter Kolding og AMU Syd.

Har du lyst til at hjælpe os med at blive klogere? Og tænker du, at et besøg kunne være noget for dig? Så kontakt Jobcenter Kolding på 2912 5179 og tal med Birgitte Fynbo.

Artiklen er publiceret 14. juni 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey