Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Den 10. juli 1920 red Christian X over den nu tidligere grænse ved Frederikshøj. Billedet viser kongen med den lille pige, Johanne, som han tog op på hesten.

Har du en ide til at fejre 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920? Så har Kolding Kommune midler, som du kan søge.

Kolding Kommune har nu åbnet for ansøgninger til den Genforeningspulje, som skal understøtte den lokale fejringen af 100-året for Genforeningen i 1920. Puljen er på 500.000 kr, og kan søges af både foreninger, institutioner, enkeltpersoner og andre, som har en god ide, der kan understøtte markeringen af Genforeningen 2020.

"Genforening skal forstås i bred forstand. Man kan både lave aktiviteter, som har fokus på den historiske begivenhed i 1920, eller aktivieter, som sætter fokus på for eksmpel grænser, tilhørsforhold og identitet i en nutidig kontekst", forklarer eventudvikler i Kolding Kommune, Kristina Ladager.

Ansøgningsfristen for Kolding Kommunes Genforeningspulje er torsdag den 20. juni 2019.

Læs mere om find ansøgningsskemaet til Genforeningenspuljen.

Hvis du har spørgsmål til puljen, er du velkommen til at kontakte eventudvikler i Kolding Kommunes kulturafdeling, Kristina Ladager på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller tlf.: 79 79 17 36.

Artiklen er publiceret 10. april 2019
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey