Byrådet har den 30. april 2019 vedtaget at sende Planstrategi 2019 i offentlig høring.

Offentliggørelse af planstrategien sker efter planlovens § 23a.
Planstrategien er byrådets strategi for de kommende års kommuneplanlægning, og strategien indeholder en beslutning om, at kommuneplanen skal revideres delvist.

Planstrategi 2019 kan ses her.  På www.kolding.dk/kommuneplan kan du læse mere om kommuneplanlægning, og ud over planstrategien finder du her også den gældende kommuneplan.

Planstrategien offentliggøres den 28. maj og til og med den 6. august 2019 har du mulighed for at komme med bemærkninger til den offentliggjorte strategi. Derefter tager byrådet stilling til, om de fremkomne bemærkninger fører til ændringer af den offentliggjorte planstrategi.

Du kan sende bemærkninger til planstrategien til By- og Udviklingsforvaltningen på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , med mrk. ”Planstrategi 2019”. Alternativt kan du sende dine bemærkninger til adressen By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding, med samme mrk.

Jf. planloven skal byrådet inden udgangen af første halvdel af byrådsperioden godkende og offentliggøre en strategi for kommuneplanlægningen – en såkaldt planstrategi. Med planstrategien oplyser kommunen om den planlægning, der er gennemført efter den seneste revision af kommuneplanen, om byrådets vurdering af og strategi for udviklingen samt en beslutning om, hvorvidt kommuneplanen revideres i sin helhed eller delvist.

Ligesom kommuneplanen består af en fælles del for Trekantområdets syv kommuner og en lokal del for Kolding Kommune, består planstrategien også af to dele - en fælles del for Trekantområdets kommuner, og en lokal del for Kolding Kommune. Den fælles del fremgår af ”Strategi for Vækst og Attraktivitet i Trekantområdet”.
Det fremgår af ovennævnte strategier, at kommuneplanen vil blive revideret delvist.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Kommuneplaner
Kommuneplaner

Følg med i kommuneplanarbejdet her.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Landzonetilladelser
Landzonetilladelser

Se en oversigt over landzonetilladelser.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Marina City
Marina City

På sydsiden af Kolding Fjord skabes en ny bæredygtig bydel.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Trekantområdet
Trekantområdet

Læs mere om samarbejdet blandt kommunerne i Trekantområdet.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Landsbysamarbejdet
Landsbysamarbejdet

Landsbysamarbejdet sikrer, at de små landsbyer i Kolding Kommune bliver hørt.

 
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey