Luftfoto med planområdets afgrænsning.

Plan-, Bolig- og Miljøudvalget har den 2. oktober 2019 besluttet at igangsætte planlægning for et område beliggende mellem Vonsildvej og Dalby Møllebæk, som er vist på nedenstående luftfoto (lokalplan 0415-15 Ved Vonsildvej med tilhørende kommuneplantillæg 30).

Planlægningen skal åbne op for realisering af en ny bydel i Vonsild Øst. I bydelen forventes et lokalcenter med en dagligvarebutik og et boligområde med tilhørende infrastruktur og grønne arealer. I forbindelse med planlægningen skal det afklares, om der er behov for en kommunal daginstitution i området.

Der er behov for at udarbejde et kommuneplantillæg og ændre kommuneplanen for at tilpasse afgrænsning af kommuneplanens rammeområder til det forløb, som vil vise sig hensigtsmæssigt under lokalplanens udarbejdelse. Angående lokalcenterområdet påtænkes en reduktion af samlet udbygningsramme til én dagligvarebutik, dog med en forøgelse af butiksstørrelsen til 1.200 m2.
Desuden kan det vise sig aktuelt at tillade mindre grundstørrelser for fritliggende parcelhuse end 700 m2, som er minimumsgrundstørrelse fastsat i kommuneplanen.

Endelig skal der med kommuneplantillægget opdateres rækkefølgebestemmelser for byudvikling i Vonsild Øst og Ved Lindgaard således, at byudviklingen øst for Dalby Møllebæk forudsætter tilvejebringelse af vejadgang fra den kommende omfartsvej syd om Kolding og byudviklingen først kan ske, når arealerne vest for bækken er udbygget.

Forud for udarbejdelsen af nyt plangrundlag for området vil byrådet gerne høre borgernes ideer og forslag til områdets fremtidige disponering og udformning. Har du input til, hvad planlægningen i øvrigt skal indeholde og evt. tage højde for?

Du kan komme med dine ideer til planlægningen i perioden

       tirsdag den 15. oktober 2019 - tirsdag den 29. oktober 2019.

Bemærkninger og forslag sendes til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller til:   
By- og Udviklingsforvaltningen
Nytorv 11
6000 Kolding

Du kan se mere om projektet hos By-og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Planafdelingen kan kontaktes på telefon 79 79 13 20.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Kommuneplaner
Kommuneplaner

Følg med i kommuneplanarbejdet her.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Landzonetilladelser
Landzonetilladelser

Se en oversigt over landzonetilladelser.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Marina City
Marina City

På sydsiden af Kolding Fjord skabes en ny bæredygtig bydel.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Trekantområdet
Trekantområdet

Læs mere om samarbejdet blandt kommunerne i Trekantområdet.

REDCONTENT_QUICKLINK_DIN_SITUATION
Landsbysamarbejdet
Landsbysamarbejdet

Landsbysamarbejdet sikrer, at de små landsbyer i Kolding Kommune bliver hørt.

 
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey