Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


03. april 2020
Efter påske bliver det lidt mere trygt at cykle på flere af de overordnede cykelstier i Kolding. Blå felter med cykelsymboler skal tydeliggøre, hvor cyklister kører i krydsene.

27. marts 2020
På grund af smittefaren fra coronavirus måtte Vejdirektoratet tidligere på måneden udsætte tre planlagte borgermøder i hhv. Vamdrup, Vejen og Haderslev i forbindelse med den offentlige høring om VVM-undersøgelsen Ny Midtjysk Motorvej fra Give til Haderslev.

27. marts 2020
Østerbyvej ved Vamdrup blev hårdt ramt af oversvømmelserne tidligere på måneden, og vejen har i en perioden været lukket for gennemkørsel. Nu bliver de omfattende skader udbedret, og den mest udsatte strækning bliver hævet for at forebygge fremtidige oversvømmelser.

16. januar 2020
Trafikken kommer til at glide bedre, og trafiksikkerheden får et markant løft, når Kolding Kommune nu etablerer et nyt lysreguleret kryds på den trafikerede vej Højvangen i den nordlige del af Kolding by. Lyskrydset ventes at stå færdigt i slutning af maj, og indtil da kan køreturen i perioder komme til at vare lidt længere for bilisterne.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey