06. september 2019
Har du slået med le denne sommer, eller spist bøf fra et dyr du har passet?

27. maj 2019
Som en del af projektet ”Troldhedestien – Mødesteder og oplevelser for alle” har Kolding Kommune fået et nyt mødested i Dybvadbros smukke stationsbygning.

08. juni 2018
Siden 2016 har Kolding Kommune i samarbejde med borgere, arkitekter og fagpersoner arbejdet på at udvikle mødesteder og oplevelser for alle langs Troldhedestien i Kolding. Nu er der kommet så meget kød på projektet, at kommunen er klar til at præsentere de kommende planer for naboer og andre interesserede. Det sker i det grønne i uge 25.

14. december 2017
Fælles testning og udvikling ved Dybvadbro station

06. december 2017
Kolding Kommune er gået i gang med at tynde ud i bevoksningen langs Troldhedestien på strækningen fra Ndr. Ringvej til Vejlevej i Kolding.

02. november 2017
Troldhedestien i Kolding skal være et attraktiv motions- og friluftstilbud til alle. Projektet har særligt fokus på nye muligheder for bevægelses- og udviklingshæmmede, psykisk sårbare og socialt sårbare. Lokale og Anlægsfonden støtter nu projektet med fire mio. kr. Hermed er projektets anlægsfase fuldt finansieret, og det endelige projekt kan behandles politisk.

20. oktober 2017
Vi er nu klar til at offentliggøre skitserne for stationerne på Troldhedestien: Skovløber station, Bramdrupdam station og Dybvadbro station.

22. september 2017
Er du nysgerrig på udviklingen af udeområder i Kolding? Så læs med her! Vi skal nemlig i gang med at undersøge livet på Troldhedestien.

03. august 2017
Projektet på Troldhedestien er et projekt vi udvikler sammen. Derfor er brugere af stien og forskellige foreninger og organisationer involveret i at udvikle projektet. Senest er der blevet afholdt tre workshops, hvor vi har arbejdet videre med de eksisterende skitser og ideer.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey