Analysevirksomheden Social Action skal hjælpe os med at blive klogere på, hvordan borgere bruger og tænker om Troldhedestien.
Mange går eller cykler i dag ture på Troldhedestien.

Er du nysgerrig på udviklingen af udeområder i Kolding? Så læs med her! Vi skal nemlig i gang med at undersøge livet på Troldhedestien.

Det er vigtigt for os at vide, hvordan I som brugere opfatter Troldhedestien, og hvad I mener om stederne langs stien. For at blive klogere på, hvad der skal til for at gøre området attraktivt for forskellige brugere, vil vi gerne invitere dig til at være en del af et online forløb. Her kan du give din mening til kende, og samtidig følge udviklingen af projektet Troldhedestien - Mødesteder og oplevelser for alle


Undersøgelsen er udviklet særligt til dette projekt. Det giver os og jer mulighed for at komme med på en rejse i jeres egen brug af og holdning til Troldhedestien og de nye rum, der skabes på stien. Derudover vil I løbende få informationer om udvikling af projektet.


Det foregår således

Du vil modtage ca. 12 mails i perioden 2017-19. I mailen er der et link til spørgsmål. Den eneste regel er, at du skal svare så ærligt som muligt på spørgsmålene. Det tager ca. 2 minutter at svare på hver mail.

Undersøgelsen er igangsat i starten af november 2017, og alle tilmeldte har modtaget første runde.

 


Om undersøgelsen

”Dit syn på Troldhedestien” er en spørgeskemaundersøgelse, der er igangsat af Kolding Kommune i samarbejde med etnologer i analysevirksomheden Social Action. Det er vigtigt, at du svarer på de mails du vil modtage. Det styrker nemlig undersøgelsens validitet. Med undersøgelsen ønsker vi at blive klogere på livet på Troldhedestien, samt kunne følge udviklingen og brugen af de nye faciliteter vi bygger og de tiltag vi igangsætter.

Artiklen er publiceret 22. september 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey