Julemanden vakte stor interesse og glæde hos både store og små.
Bålhygge i det flotte vintervejr.

Den gamle station ved Troldhedestien har dannet rammen for to fantastiske juledage med hyggelige juleværksteder og besøg af selveste julemanden.

Skov- og naturgruppen fra Nordhøj havde inviteret alle medarbejderne fra Nordhøj, eleverne fra CSV i Christiansfeld, pårørende og børnehavebørn fra Vester Nebel til julearrangement på Dybvadbro Station. Her bød julemanden og hans kone velkommen, hvorefter de spændende juleværksteder åbnede. Julestemningen var høj på alle værkstederne, hvor de fremmødte gæster fik lavet fine og kreative juledekorationer, julehjerter og trænisser. Udenfor blev der varmet gløgg over bålet, som blev nydt sammen med masser af æbleskiver. Afslutningsvis dansede alle om juletræet til sang og musik. Nogle var så heldige, at de fik fortalt julemanden, hvad de ønsker sig til jul. Med dette vellykkede arrangement er der vist startet en juletradition i den gamle stationsbygning.

”Det har været nogle fantastiske juledage her på Dybvadbro Station. Det er især dejligt at se, hvordan Skov- og naturgruppen tager imod alle de besøgende, og hvordan de med stolthed viser stedet frem. Noget helt særligt er samspillet mellem skovgruppen og børnehavebørnene. Det er et gensidig givende møde”, siger pædagog og naturvejleder fra Nordhøj, Lars Nord Rødnes.

Skov- og naturgruppen er en del af Nordhøj, der ligger på Niels Bohrs Vej 6. Her er de en del af dagcenteret, som består af syv basisgrupper med hver sin gruppeleder. Skov- og naturgruppen består af otte naturglade borgere med nedsat funktionsevne. De har deres daglige base på Dybvadbro Station, hvor de står for den daglige vedligeholdelse af huset og området, samt andre praktiske opgaver langs hele Troldhedestien. Derudover arrangerer de sammen med deres pædagog og naturvejleder Lars aktiviteter og fortæller om naturens hemmeligheder for børnehavebørn i Kolding kommune.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey