Børnegården i Vester Nebel har løst pladsmanglen ved at tage Troldhedestien og Dybvadbro Station i brug.
Børnene nyder at lave bål og snitte pinde.

JydskeVestkysten har også besøgt Vikingerne på Dybvadbro Station. 
Artiklen kan du læse på JV’s hjemmeside

I denne coronatid oplever mange børnehaver pladsmangel. De udfordringer har Børnegården i Vester Nebel løst ved at tage Troldhedestien og Dybvadbro Station i brug.

Alle andre møder og arrangementer i den gamle stationsbygning er aflyst i denne tid, og derfor var det naturligt for Børnegården at rykke ud i det fri og benytte den gamle stationsbygning.

Pædagog Marlene Schwartz Nissen fra Børnegården fortæller om de nye grønne rammer for gruppen Vikingerne, der består af 27 børn.

”Alle børn og voksne nyder naturen i området. Når børnene kommer om morgenen, leger vi lidt inde i huset, og et kæmpe hit er at komme ovenpå i de forskellige værelser, hvor vi har en lille smule legetøj, men ellers bruges tiden også på at kigge på de forskellige billeder og udstoppede dyr, der er i huset.”

”Ved ni-tiden begynder vi at gå ud, og som regel er vi på tur om formiddagen. Vi har allerede været på mange spændende og udfordrende ture i retningen mod Ferup Sø og ind mod Kolding. Vi har set både svanemor, der ligger på reden og ruger, og svanefar der svømmer omkring, vi har set en kæmpe gedde i vandet, kigget på mange frøer og andet småkryb. Vi holder også øje med får og harer, og vi leger på marken og kigger på rævegrave.”

”Ved middagstid er vi tilbage ved huset, og eftermiddagen går med at klatre i de mange træer, vi laver bål og snitter mange pinde, finder frøer, spiller fodbold m.m. Vi har det lidt ligesom, vi er på koloni – bare uden at sove her, og vi får alle nogle gode oplevelser.”

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey