Pressefoto

Fakta om Nicolai Festival:

Festivallen foregår kl. 15.00-23.00 lørdag 15. sept. 2012 fra kl. 15.00-23.00 i gården ved Nicolai.

For andet år i træk kører Nicolai den store scene frem, når kompleksets hidtil største musikarrangement indtager gården. Seks lokale bands, albumaktuelle Dj Static og powerrockbandet Powersolo sætter Nicolai Festival på den anden ende.

Nicolai Festival har haft vokseværk og kan derfor lørdag 15. sept. fra kl. 15.00-23.00, slå portene op til det hidtil største arrangement i Nicolai. Det gøres blandt andet med to særligt inviterede navne og en række af lokale upcoming navne.

Rock lige ud af landevejen

Selvom den ene halvdel af Powersolo er stoppet, kører Kim Kix ufortrødent videre ud af de amerikanske landeveje med sin mexicansk inspirerede powerrock. Bandet har eksisteret siden 2001, men fik først for alvor gang i hjulene i forsommeren efter årets Spot Festival, hvor de blev fremhævet som et af bedste livenavne. De nyder i øjeblikket stor opmærksomhed i medierne, først og fremmest på grund af musikken, men også fordi Kim Kix medvirker i en ny musikvideo lavet i samarbejde med DR's Ramasjang.

Lokale helte supporter

Seks lokale upcoming artister spiller support for de to særligt inviterede hovednavne. Det bliver godt og blandet, når lokale artister som Slagter Kenneth, Echo Me, Jesper Colfach og The Permutation, breder sig ud over genrer lige fra hiphop og reggae til punkrock og country. Tag venner og familie med til årets Nicolai Festival og få en gratis en på opleveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artiklen er publiceret 06. september 2012
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey