I regn og slud skal vi stadig på cyklen ud.

Kontakt:

Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi cykler stadig til arbejde

I perioden 15. september-12. oktober 2014 snurrer hjulene i kampagnen Vi cykler stadig til arbejde.

  

Alle arbejdspladser i Kolding Kommune inviteres til at deltage i kampagnen. Du og dine kolleger skal blot lave et hold med 4-16 deltagere.

Holdet tilmelder sig samlet ved at udpege en holdkaptajn, som herefter tilmelder sig cykelkampagnen nederst på denne side. Sidste frist er 17. september. Det er gratis at deltage.

Under cykelkampagnen

Under kampagnen skal deltagerne notere, hvor mange dage de cykler til arbejde. Brug deltager skemaet til venstre på denne side i fakta boksen.

Efter cykelkampagnen

Når kampagnen er slut, er det holdkaptajnens opgave at indberette holdets samlede antal cykeldage. Det gøres ved at maile det udfyldte deltagerskema til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sidste frist er 22. oktober.

Nyhedsbreve og præmier

Under kampagnen udsender Kolding Kommune hvert uge et elektronisk nyhedsbrev til holdkaptajnen, som herefter bedes videresende nyhedsbrevet til de øvrige deltagere på holdet. Nyhedsbrevene bliver også gjort tilgængelige her på siden.

 

Når kampagnen er slut udloddes der en cykel i hovedpræmie. Desuden vil der være en række andre mindre præmier såsom spurtpræmier i form af blandt andet cykeludstyr. Alle præmier udleveres i forbindelse med et afslutningsarrangement.

 

For at deltage i den afsluttende lodtrækning kræves det, at den enkelte deltager har cyklet mindst 10 gange til arbejde i løbet af kampagnen.

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey